Pizza doboz 36 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna
Pizza doboz 36 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna
102,21 Ft + áfa/db

Pizza doboz 36 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna

36/3cm

A pizza az egyik leggyakrabban rendelt étellé vált napjainkra. Amennyiben te is pizzakiszállítással foglalkozol, akkor tudod, hogy rengeteg pizzadobozra van szükséged. Ezek közül egyik legnépszerűbb termékünk a Pizzadoboz 36 cm - csapott sarkú - pizzás nyomat, barna.

 

A doboz mérete nagyon fontos, hiszen, ha nem megfelelőt választasz, akkor csúszkálni fog benne az étel, és mire megérkezik a megrendelőhöz, már nem úgy fog kinézni, mint amikor kivetted a kemencéből. 

 

Mi az indepack.hu-nál tízféle méretben forgalmazzuk a pizzadobozt, hogy megtalálhasd azokat a méreteket, amelyekre szükséged van. 


A pizza dobozokat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A gyártást megelőzőn csak egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. A részletek miatt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

Több, mint 10 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma

Raktáron
102,21 Ft + áfa/db
Magasság/méret
36 x 36 x 3 cm
Átmérő felül/alul
n.a.
Szín
barna / kraft
Részletek

Miért válaszd a hatszögletű pizzadobozt?

 

A pizzadobozokat négy- és hatszögletű változatokban gyártjuk. Ha szétnézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy a hatszögletű változatot preferáljuk. Hogy miért? A csapott sarkú pizzadoboz sokkal stabilabb, mint a négyszögletes változat. A hajtogatása csupán három másodperccel tart tovább, mint négyszögletes társáé, az ára viszont kedvezőbb.

 

A pizzadoboz 36 cm - csapott sarkú - pizzás nyomat, barna pizzadoboz jellemzői

 

A dobozt háromrétegű “E” hullámkartonból készítjük, ez tökéletesen megfelelő stabilitást biztosít, melyet a csapott sarok tovább erősít. A mérete 36x36x3 cm, barna/kraft színű. A dobozt kívülről pizza feliratú és lángokat szimbolizáló nyomattal láttuk el. 

 

A minimális rendelési mennyiség 100 db. A 36 cm-es pizzadobozt barna színű, nyomatlan változatban is megrendelheted. A termék megrendelésekor állíts be a mennyiséget, melyet százasával tudsz növelni!

 

Amennyiben saját logózást is szeretnél, akkor egy szín esetén ezt felár nélkül rendelheted meg, csupán a nyomóforma készítési díját kell fizetned. 


Így ismerheted még: pizza doboz, pizzásdoboz, pizzadobozok, pizzadoboz gyártás

 

Adatok
Anyag:
hullámkarton
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-10021
Min. rendelhető mennyiség:
500 db
Választható mennyiségek:
500 db, 600 db, 700 db, 800 db, ...