Papír csomagolóeszköz, öko csomagolás

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Ezen az oldalon találhatóak a webáruházunkban kapható papír termékek, öko csomagolások. Cégünk munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy a kínálatot aktualizálják, és lehetőség szerint bővítsék, szélesítsék.

 

Akkor jársz jó helyen, ha fenntartható, ökológiailag biztonságos, lebomló csomagolást keresel ételeidnek, amit akár helyszíni fogyasztásra, akár elvitelre szeretnél becsomagolni, szervírozni. A kínálatban találhatók poharak az italokhoz, tálcák vagy tányérok egész fogások számára, valamint egyéb, környezetbarát tárolási és szállítási megoldások. Nézz szét a Papír csomagolóeszköz, öko csomagolás kínálatban!A 21. században egyre fontosabbá válik a környezetvédelem, illetve az újrafelhasználhatóság kérdése, ezzel tovább komplikálva azok életét, akik “csak” egy hatékony, jól megtervezett, kényelmes megoldást szeretnének étel szállítására vagy felszolgálására. Persze az angolok ezt korábban megoldották, amikor használt újságpapírba csomagolták a fish & chipset, de kell lennie ennél modernebb megoldásnak is! Az indepack.hu erre kínál megoldást, itt lefelé görgetve pedig te is megtalálod teljes választékunkat.

 

Papír termékek, öko csomagolás street foodhoz

 

Az utóbbi évek egyik legfontosabb trendje lett, hogy ízletes, látványos fogásokat kaphatunk éttermi körülményeken kívül is. Töltött kürtőskalács, lángos, burrito vagy egyszerűen csak egy minőségi kézműves hamburger: mindegyiket tartani kell valamiben, hogy ne kenjük össze a ruhánkat, és viszonylagos kényelemben el tudjuk fogyasztani. Erre valók az általunk kínált hamburger tálcák és street food csomagolás!

 

Természetesen nincs jó utcai kaja a melléje járó kézműves sör vagy limonádé nélkül, a poharaknak pedig közös jellemzőjük, hogy nehezen állnak meg a saját talpukon, főleg, ha egy tálcán kell egyensúlyozni velük. Erre készültek el a pohárbetétek, amelyeket kényelmesen be lehet illeszteni a nagy méretű streetfoodos tálcába.

 

A kényelmet és - a lehetőségekhez képest elérhető - tisztaságot szolgálja a tálcát kibélelő, adagolós kiszerelésű barna zsírpapír is. Ez akadályozza meg, hogy ha például az ölünkben tartjuk a tálcát, akkor a szósz vagy a zsír átáztassa azt, és beszennyezze a ruhánkat.

 

Házhoz szállításhoz termékek

 

Az elmúlt időszakban a pandémia alatt igencsak megnőtt az igény a házhoz szállításra. Amit egy évtizeddel korábban csak pizzával kapcsolatban tudtunk elképzelni, az mostanra megváltozott, váratlan irányokba fejlődött: az emberek mára szinte mindent házhoz szállíttatnak: a pizzán kívül akár a teljes bevásárlást is, illetve a webshopok forgalma is felfutott.

 

Ennek köszönhetően új, tartós, jól megtervezett papír termékekre, öko csomagolásra van szüksége a cégeknek: legyen az karton pizzásdoboz, amiben a többféle méretű (akár hatvancentis átmérőjű) pizzát is biztonságban tudhatod, vagy a fedeles doboz szendvicseknek, amit használva biztos lehetsz afelől, hogy az étel nem borul fel, és a vendég a kívánt élményben részesül.

 

Ha nagybevásárlást szállítanál házhoz, akkor a legjobb megoldás a logózható, de teljesen lebomló papír bevásárlószatyor, amelyben a futár biztonságban viheti ki a bevásárlást. Semmi sem fog felborulni vagy kiömleni, hiszen a talpas szatyrok - a nejlon bevásárlószatyrok nagy részével ellentétben - nem veszítik el formájukat, ha letesszük őket a földre vagy az autó csomagtartójába.

 

Cukrászdáknak szóló termékeink

 

Az egyik leggyakrabban szállított készétel a torta, itt fontos az is, hogy olyan dobozba kerüljön, amelyekben nem sérül a díszítés, nem ázik át, illetve valamennyire a melegtől is védve van. A nálunk kapható tortadobozok ezeknek a céloknak pont megfelelnek.

 

További anyagokat is találsz nálunk csomagoláshoz, házhoz szállításhoz, ételek elfogyasztásához, tárolásához is: akár logóztatni is tudod őket. Ezzel kapcsolatban keresd vevőszolgálatunkat!