Adagolós kéztörlő/szalvéta FEHÉR Z hajtott 2 rét. 300 lap
Adagolós kéztörlő/szalvéta FEHÉR Z hajtott 2 rét. 300 lap
561,64 Ft + áfa/cs
ÚJ

Adagolós kéztörlő/szalvéta FEHÉR Z hajtott 2 rét. 300 lap

300 lap - gazdaságosabb kiszerelésben!
Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

15 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma.

Raktáron :  193 cs
561,64 Ft + áfa/cs
193 cs raktárról, azonnal
A megrendelt árut akár díjmentesen kiszállítjuk. INFO »
Kiszerelés: 10 csomag / karton
Magasság/méret
11,5 cm
Szín
fehér
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű

Praktikus megoldás az éttermek és büfék számára

Az Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű egy kiváló minőségű, egyszerhasználatos papírtermék, amelyet kifejezetten éttermek és büfék számára terveztek. A termék fehér színű, téglalap alakú és zárt minden oldalán, ami kiváló higiéniai feltételeket biztosít. A cikkszám: TIS-01-43013 azonosítja ezt a praktikus és esztétikus megoldást, amely könnyedén integrálható az étterem vagy büfé környezetébe.

Főbb Adottságai

A termék rendkívül praktikus adagoló megoldással rendelkezik, ami lehetővé teszi könnyű és higiénikus használatát. A perforációknak köszönhetően könnyen szakaszolható, és így az adagolás is rendkívül egyszerűvé válik. Az Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű ideális választás zsebkendőnek, szalvétának és kéztörlőnek is. A fehér szín elegáns megjelenést biztosít, ami hozzájárul az étterem vagy büfé stílusához.

Felhasználási Javaslatok

Az Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű kiválóan alkalmas az asztalon vagy pultra helyezve, még adagoló nélkül is. A könnyű adagolás és a perforáció lehetősége miatt ideális választás az éttermek és büfék számára. Az egyszerű és praktikus kialakításnak köszönhetően a termék könnyen integrálható a kiszolgálópultok és étkezőasztalok környezetébe.

Emellett, az Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű kiválóan alkalmazható a mosdókban is. A higiénikus és könnyen kezelhető adagoló rendszer megkönnyíti a kéztörlő gyors elérését. Ezáltal, nemcsak az étkezés során, hanem a mosdóhasználat során is biztosítva van a tiszta és higiénikus környezet.

Az Adagolós Kéztörlő/Szalvéta FEHÉR Z Hajtott 2 Rétegű a kiváló minőség és praktikusság tökéletes egyensúlyát nyújtja, garantálva a vendégek elégedettségét és az étterem vezetőinek könnyű használatát.

Adatok
Alternatív megnevezés:
Adagolós kéztörlő/szalvéta FEHÉR Z hajtott 2 rét. 300 lap
Anyag:
papír
Cikkszám:
TIS-01-43013