Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

sutoipari-zacsko-0-5kg
0,5 kg fehér sütőipari papírzacskó pékárunak 11x5x21 cm
4,32 Ft + áfa/db, (bruttó: 5,49 Ft/db)

0,5 kg fehér sütőipari papírzacskó pékárunak 11x5x21 cm

A sütőipari vagy pékárus zacskók elengedhetetlen csomagolóeszköz, ha cukrászdát vagy pékséget üzemeltetsz. Péksütemények, szendvicsek gyakori csomagolóeszköze. A papírtasak környezettudatos, ráadásul újrahasznosítható csomagolás, mindeközben könnyen válhat céged reklámjává.
Ha egyedileg logózott papírtasakot szeretnél, akkor olvasd el részletes tájékoztatónkat, jelöld ki és rakd a kosárba a kiegészítő szolgáltatást is! Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és segít, hogy mihamarabb saját logós papírtáskád legyen.
Raktáron
4,32 Ft + áfa/db, (bruttó: 5,49 Ft/db)
Részletek

Információ az éltalpas papírtasakok egyedi, tamponos logózásáról:

 

A papírtasakot kérésedre egyedi, maximum 2 színes grafikával tudjuk 500db-tól (de minimum az adott termék kartonos kiszerelésének mennyiségétől), felár ellenében logózni. Az egy színes logózás árát fent láthatod. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! Ha a papírtasakra 2 színes grafikát álmodtál meg, akkor a fenti, logózásra vonatkozó árakkal duplán kell kalkulálnod a termék árán felül. Mivel a fenti kalkulátorunk 1 oldalon 1 színnel történő logózásra ad ajánlatot, ezért az attól eltérő kivitelre külön ajánlatot küldünk majd neked.

A nyomat ezzel a technológiával maximum egy 60x60 mm méretű lehet.

Ha nagyobb mennyiségű, vagy teljes felületen nyomott, egyedi papírtasakra van szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

 

A tasakok méretének értelmezése: szélesség x magasság + oldalredők 2 oldalt

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.

nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díja 4500Ft+áfa/szín. A költség utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.

Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni.

Rendelési minimum: 250 db/típus/méret (a legkisebb kartonos kiszerelés). Minél többet vásárolna, annál kedvezőbb a nyomási költség.

Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. A fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes. Az utaláshoz díjbekérőt küldünk neked.

Átfutási idő: a látványterv jóváhagyását és az előleg összeg beérkezését követően kb. 2 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is. Amennyiben 1 éven túl történik utánrendelés, a kliséköltség ismét felszámolásra kerül.

Csomagolás: A termékek a logózási folyamatot követően visszakerülnek az eredeti kartondobozukba.

Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően. A számlán lévő nyomdai szolgáltatások nem képezik a szállítási költség számításának alapját.

Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként felhasználja. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Sütőipari zacskó 0,5 kg (3,4g) 11x5x21 cm
Magasság/méret:
21x11,5+2x2,5 cm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
Papír
Szín:
fehér
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-13001
Min. rendelhető mennyiség:
1000 db
Választható mennyiségek:
1000 db, 2000 db, 3000 db, 4000 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek