Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Papír és PLA fagyis poharak

Papír fagyispoharak fehér és színes kivitelben, többféle standard űrméretben (130, 250, 345ml), akár egyedi logózással, kis mennyiségtől. Papír fagyis pohár sétálós fagyizáshoz. Ajánlatunk a fagylaltos habdoboz, elviteles fagylalt csomagolásához szintén változatos méretekben, tetővel. Fagylalt csomagolásához tartozó termékek egész évben, szezontól függetlenül elérhetők az indepacknál.

 

A fagylaltos papír tégelyek nem tekintenek vissza olyan hosszú múltra itthon, de ma már szerves részét képezik a vásárlói igényeknek, ha séta közbeni fagyizásról van szó. A termékek a papírpoharakéval megegyező gyártástechnológiával készülnek, így azok ésszerű kereteken belül teljesen vízállók. Ha logózott papír fagyis poharat keres, akkor a fehér alapkivitelűt már kis példányszámtól tudjuk logózni. Teljes paláston nyomott papír fagylaltos pohár, ofszet technikával nyomva, egyedi gyártás keretein belül lehet a tied. A logózott pohár értékes reklám és jól építi a brandet is. A thermo elviteles fagyis dobozok többdéle méretben rendelhetők. Egységes tulajdonságuk, hogy fehér színben rendelhetők és alapanyaguk révén jól tartják a hideget. Igény esetén ezt a terméket is tudjuk, maximum két színnel, taponnal logózni. Ha fagyi elvitelről van szó, akkor a legjobb és legolcsóbb megoldás a fagylaltos habdoboz.