Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Papírpoharak

A papírpohár népszerű, környezetbarát, praktikus, trendi és nem utolsó sorban egyedileg logózható. Változatos űrméretben, minden ital számára. Az általános grafikával nyomott poharak főként kávéhoz népszerű (presszós papírpohár, cappuccinos papírpohár, lattes papírpohár), míg a fehér, nyomatlan papírpoharakba akár üdítőt is tölthetsz. Választékunkban 1dl-es, 1,5dl-es, 2dl-es, 2,5dl-es, 3dl-es, 4dl-es, 5dl-es papírból készült poharat is találsz. Fehér poharainkat kis példányszámtól egyedileg tudjuk logózni, de a teljes paláston nyomott pohár gyártása sem akadály. A poharak mellé papír pohártartót is találhatsz, az egyszerűbb „tojástartó” anyagú, papírpép anyag mellett hullámkartonból készült, füles pohártartót is forgalmazunk.

 

A papírpohár a legnépszerűbb termékeink egyike. Fehér kivitelben üdítők és alkoholos italok csomagolása is lehet, így akár egy fesztiválon is megállják a helyüket. Általános nyomattal ellátott változataik a színek és motívumok miatt főként papír elviteles kávéspohárként népszerűek. Oké, papír kávéspohár, de mit mihez? 1dl (4oz) papírpohár: presszós pohár, de ezt javasoljuk ristrettonak és lungonak is, mivel kisebb méretű pohár nem elérhető a piacon. 1,8dl (7oz) papírpohár: alkalmas lehet doppiohoz és americanohoz és moccacinohoz is. Hasonló űrmérettel dolgoznak a kávéautomaták, de azok kisebb szájátmérővel rendelkeznek. Ha ehhez keresel poharat, akkor kimondottan automatás poharat válassz! 2dl (8oz) papírpohár: a legkedveltebb cappuccinos papírpohár méret. 3dl (10-12oz) papírpohár: Latte Machiato és Cafe Latte hivatalos mérete. 4dl (16oz): Nagyon tejes kávénak:) A papírpoharak logózását űrmérettől és grafikai igénytől függő mennyiségben tudjuk vállalni. Kis példányszámban tamponos logózást javaslunk a papírpoharak esetében, míg teljes palástnyomás esetében flexo technológiát javaslunk. Nem untatunk a részletekkel, de egyedi papírpohár gyártás esetén jussunk eszedbe és kérj tőlük ajánlatot!