Poharak Papír termékek öko csomagolás Eldobható műanyag termékek Egyedi termék gyártás Kiegészítő termékek Higiéniai termékek

Üdvözöljük

Az Indepack azzal a céllal jött létre, hogy megoldást kínáljon a vendéglátás területén tevékenykedő cégeknek, hogy minél kényelmesebben és olcsóbban tudják csomagolóeszközeiket beszerezni. Partnereink ebből a termékcsoportból a tavalyi évben több mint 10 millió darabot vásároltak.

Cégünk nem csupán olcsó csomagolást, hanem teljes körű megoldást kínál, hogy Ön a beszerzés helyett vendégeire koncentrálhasson. Partnerei lehetünk abban, ha standard csomagolást keres és akkor is ha inkább az egyedi megoldások híve.

Kínálatunkat vásárlóink alakítják, így egyre több hazai és külföldi gyártó termékei közül választhat. Néhány éve pedig már nem csak csomagolóeszközök terén, hanem a vendéglátásban fogyóeszközként jelentkező egyéb termékek (pl. higiénia) terén is segítségére lehetünk.

Hogy miért pont mi?

  • gyári árak
  • egyedi megoldások
  • ingyenes házhozszállítás
  • rugalmas kínálat

Tegyen egy próbát velünk és győződjön meg arról Ön is, hogy szolgáltatásunk és áraink valóban hatékonyan tudják támogatni üzleti céljait.

Tisztelettel:

az Indepack csapata