Szállítási útmutató

Rendelésfelvétel

Tájékoztatunk, hogy honlapunk nem webshopként működik, az árak csupán a tájékoztatást szolgálják.

Rendelésedett telefonon és e-mailben várjuk napközben 8:00-15:00 között. Ügyfélszolgálatunk egyéb kérdésekben 8:00-16:30 között áll vevőink rendelkezésedre.

 

Elérhetőségeink:

Rendelésfelvétel: 30/212-64-44

e-mail: indepack@indepack.hu

 

Cégünknél többféle szállítási mód közül választhatsz. Ezeket a rendelési érték és a szállítási cím határozza meg.

 

1., DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS a vendéglátás és rendezvényszervezés területén dolgozó CÉGEKNEK Budapest legnagyobb részén és néhány környező településre a rendelést követő munkanapon bruttó 20000 Ft-os rendelési értéktől, csak utcaszintre. Limit alatti vagy emeleti kiszállítást külön díj fejében vállalunk. A kiszállítási területekről és díjakról érdeklődj kollégánknál!

 
MAGÁNSZEMÉLYEK és MÁS TERÜLETRŐL ÉRKEZŐ CÉGEK számára a szállítást futárszolgálattal végezzük.

 

2., Az ORSZÁG TOVÁBBI TELEPÜLÉSEIRE futárszolgálattal juttatjuk el a rendelést. Részletekről érdeklődj kollégánknál!

 

3., SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Amennyiben limit alatt rendelnél és szeretnéd megtakarítani a szállítási költséget vagy csak egyszerűen jobban szereted a személyes kapcsolatot, akkor a termékeket előzetes rendelés után átveheted pomázi raktárunkban munkanapokon 09:00-16:00 között. Vásárlási limit 5000 Ft.

Ha magánszemélyként vásárolsz, akkor kiszolgálni csak abban az esetben tudunk, ha nevedet és címedet megadod számla kiállítása céljából.

           

2016-2018 © All rights reserved!

Figyelem, a honlapunk a kényelmesebb böngészés érdekében sütiket használ. A honlap további böngészésével hozzájárulok a a sütik használatához.  További információk: Adatvédelem