Poharak Papír termékek öko csomagolás Eldobható műanyag termékek Egyedi termék gyártás Kiegészítő termékek Higiéniai termékek

RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A honlapon szereplő árakat és információkat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban. A termékeknél előfordul, hogy vagy a kiszerelése vagy a termék kinézete változik, de funkciójában megfelel a termék neve alatt szereplő terméknek. Változás esetén (ár, kiszerelés) minden esetben emailben értesítünk a számla elkészítése előtt.

Rendelésedet webshopon keresztül tudod leadni.

A feltüntetett kedvezményes árak csak a webshopon keresztül, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek. 

Szállítással kapcsolatos információk

 

Futárszolgálattal az ország minden pontjára szállítunk, futárszolgálati díj ellenében.

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett:

Budapesti cím esetén és Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire nettó 30 000 Ft felett ingyenesen szállítunk a vendéglátás és rendezvényszervezés területén dolgozó CÉGEKNEK.

Következő munkanapra a kiszállítást a napközben 8:00-15:00 között megérkezett, készleten lévő termékekre szóló rendelésre tudjuk vállalni.

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett:

Nettó 50 000 Ft felett az alábbi Pest megyei településekre is INGYENESEN szállítunk: Göd, Dunaharaszti, Fót, Veresegyház, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gyál, Diósd, Törökbálint, Mogyoród, Budaörs, Üröm


Magánszemélyek esetén csak futárszolgálattal szállítunk, futárszolgálati díj ellenében.

Személyes átvétel

Lehetőséged van  SZEMÉLYES ÁTVÉTEL-re is pomázi telephelyünkön. Fontos, hogy rendelésedet weboldalunkon előre add le, mert a várakozási időt jelentősen csökkenteni tudod saját magad részére. Az összekészített rendelésedet 8-16 óra között tudod átvenni az Indepack telephelyén. Weboldalon előre leadott rendeléseket 8-16 óra között tudod átvenni. A helyszínen bankkártyával és készpénzzel is van lehetőséged fizetni.

Kollégáink védelmében és a cég biztonságos működése érdekében, a csomagodat az épület előtt adjuk át megfelelő óvintézkedések mellett.

Vásárlási limit raktári átvétel esetén minimum nettó 10.000 Ft

Elérhetőségeink:

Vevőszolgálat: 30/212-64-44
e-mail: indepack@indepack.hu 

Személyes átvétel:

2013 Pomáz, Ipartelep, Mester utca
GPS: 47.636900, 19.043800