Szállítási útmutató

Rendelésfelvétel

A honlapon szereplő árakat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban, ugyanakkor a rendelésre tartott termékek esetében előfordulhat tévedés. Ezeknél a termékeknél az árakat a visszaigazolásban erősítjük meg.

Rendelésedet telefonon, e-mailben és webshopon keresztül is várjuk. Következő munkanapra kiszállítást a napközben 8:00-15:00 között megérkezett, készleten lévő termékekre szóló rendelésre tudjuk vállalni. Ügyfélszolgálatunk egyéb kérdésekben vagy későbbi dátumra való rendelés esetén, munkanapokon 8:00-16:30 között áll rendelkezésetekre.

A feltüntetett kedvezményes árak csak a webshopon keresztül, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek.

 

Elérhetőségeink:

Rendelésfelvétel: 30/212-64-44

e-mail: indepack@indepack.hu

 

Cégünknél többféle szállítási mód közül választhatsz. Ezeket a rendelési érték és a szállítási cím határozza meg.

 

1., DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS a vendéglátás és rendezvényszervezés területén dolgozó CÉGEKNEK Budapest legnagyobb részén és néhány környező településre a rendelést követő munkanapon bruttó 20000 Ft-os rendelési értéktől, csak utcaszintre. Limit alatti vagy emeleti kiszállítást külön díj fejében vállalunk. A kiszállítási területekről és díjakról érdeklődj kollégánknál!

 
MAGÁNSZEMÉLYEK és MÁS TERÜLETRŐL ÉRKEZŐ CÉGEK számára a szállítást futárszolgálattal végezzük.

 

2., Az ORSZÁG TOVÁBBI TELEPÜLÉSEIRE futárszolgálattal juttatjuk el a rendelést. Részletekről érdeklődj kollégánknál!

 

3., SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Amennyiben limit alatt rendelnél és szeretnéd megtakarítani a szállítási költséget vagy csak egyszerűen jobban szereted a személyes kapcsolatot, akkor a termékeket előzetes rendelés után átveheted pomázi raktárunkban munkanapokon 09:00-16:00 között. Vásárlási limit 5000 Ft.

Ha magánszemélyként vásárolsz, akkor kiszolgálni csak abban az esetben tudunk, ha nevedet és címedet megadod számla kiállítása céljából.

           

2016-2018 © All rights reserved!

Figyelem, a honlapunk a kényelmesebb böngészés érdekében sütiket használ. A honlap további böngészésével hozzájárulok a a sütik használatához.  További információk: Adatvédelem