Tortadoboz és csipkepapír

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Nézd meg tortadoboz és csipkepapír kínálatunkat, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt! A tortadobozok nagy műgonddal elkészített cukrászati költeményeket védenek meg az esetleges balesetektől a szállítás során. Stabilak, 100%-ban lebomló kemény papírból készültek, ellenállnak a külső behatásoknak. 

 

Ha már torta, akkor nem klasszikus értelemben vett csomagolóanyag, mégis fontos kellék a tortacsipke. Amellett, hogy különféle torták és sütemények csinos díszítőeleme, kreatív felhasználási lehetőségei is határtalanok. Romantikus hangulatot kölcsönöznek és sokat dobnak egy adott fogás vagy sütemény megjelenésén. Nézz szét a Tortadoboz és csipkepapír kínálatban!
9termék 19

Tortadobozok a biztonságos szállításhoz

 

Tortadobozaink erős kartonból készülnek, strapabíró füllel, környezetbarát papírtermékek. Gondosan elkészített remekműveidet biztonságban tudhatod bennük, mert kellően szilárdak, és kemény anyagból vannak, így megvédik a tortákat a külső hatásoktól. Ez pedig nagyon nem mellékes szempont, hiszen rengeteg torta készül rendelésre valamely neves ünnepre, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló vagy ballagás. 

 

Rengeteg az egyedi kívánság is, sőt, vannak cukrászdák, tortaműhelyek, amelyek csak megrendelésre dolgoznak. Ebben az esetben pedig nagyon nehéz, sőt, szinte lehetetlen pótolni egy egyedi, különleges tortát, ha azt a szállítás vagy a hazavitel során valamilyen baleset éri. 

 

Sokórás, aprólékos munka mehet tönkre egy rossz mozdulat miatt, veszélybe sodorva ezzel akár egy egész ünnepséget! Így aztán elmondhatjuk, hogy tulajdonképpen a tortákhoz kapcsolódó egyik legfontosabb eszköz nem más, mint a szállítódoboz. 

 

Tortadoboz és csipkepapír a finom tortához: milyet válassz?

 

Nálunk nemcsak háromféle méretből választhatsz, hogy megtaláld az adott tortához legjobban illeszkedő dobozt, hanem egyedi feliratozást is kérhetsz tortadobozainkra. Ez nagyszerű lehetőség márkád népszerűsítésére, mert ha tortád a saját logóddal ellátott dobozban érkezik az ünnepség vagy az esemény helyszínére, akkor sokkal jobban köthető a finomság a gyártójához. 

 

Ráadásul vannak esetek, amikor a tortadoboz karrierje nem ér véget a benne érkező sütemény elfogyasztásával, hanem esetleg a háztartásban még néhányszor felhasználják házi készítésű torták szállítására is, és ezen alkalmakkor újra és újra felidéződik a vállalkozásod neve, előkészítve esetleg az utat egy ismételt vásárláshoz.

 

A torták fényét pedig mi is emelhetné jobban, mint az alájuk helyezett csipke?

 

A legtöbb háztartásban megvannak az egyes ünnepségekhez kötődő tálalótálcák, a különleges tányérok, de egy torta megjelenését minden esetben feldobja az alá terített tortacsipke. A régi korokat idéző, romantikus hangulatú, hófehér papír nagyon szép alátétként szolgál.

 

A sokoldalú csipke

 

Klasszikus tortákhoz választhatsz kör alakú csipkepapírjaink közül, míg aprósüteményekhez - legyen szó akár sós, akár édes változatokról - az ovális vagy a szögletes papír is szóba jöhet. 

 

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a csipkepapír nem csak finomságok alatti díszítő elemként szolgálhat, hanem rengeteg kreatív célra is felhasználható! Gyönyörű dekorációk készíthetők vele például eseményekre: remekül feldob egy meghívót, egy terítéket, vagy bármilyen dekorációt. Ráadásul a fehér papír különféle kreatív technikákkal szabadon színezhető, így még különlegesebb megjelenést érhetünk el vele. 

 

Ha tehát sütemények is találhatók kínálatodban, akkor mind azok csomagolására, mind a biztonságos szállításukra nálunk megoldást találhatsz! Erre való a tortadoboz és csipkepapír!