Műanyag PP tető 230ml-es Dolce papírtégelyre
Műanyag PP tető 230ml-es Dolce papírtégelyre
19,92 Ft + áfa/db 25,30 Ft

Műanyag PP tető 230ml-es Dolce papírtégelyre

várható beérkezés: 08.10
Műanyag PP tető a Leveses KRAFT 230 ml - Dolce tégelyhez. Cseppmentesen záródó, hőálló tető. így ismerheti még: leveses tető, műanyag tető
Házhozszállítás - 24h

Rendelésedet akár a következő munkanapra, díjmentesen kiszállítjuk.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

30 napos elállás

30 napos, indoklás nélküli elállást biztosítunk cégeknek is.

Megbízhatóság

15 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma.

Raktáron :  1300 db
19,92 Ft + áfa/db 25,30 Ft
1300 db raktárról, azonnal
A megrendelt árut akár díjmentesen kiszállítjuk. INFO »
Kiszerelés: 25db/csomag, 500db/karton
Magasság/méret
95 mm
Átmérő felül/alul
95 mm
Szín
natúr
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Google vásárlói vélemények
Részletek

Műanyag PP tető 230ml-es Dolce papírtégelyre

Praktikus és Higiénikus Megoldás

Ha egy egyszerű, de hatékony megoldást keresel levesek, főzelékek vagy fagylaltok elvitelére, a PAP-01-20089 cikkszámú tető a 230ml-es Dolce papírtégelyhez tökéletes választás. Az áttetsző PP műanyagból készült egyszerhasználatos tető nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, hiszen az áttetszőség lehetővé teszi, hogy a vendégek azonnal lássák, mi van a tégelyben. A műanyag anyag biztosítja a tartósságot és a higiénikus használatot, mivel nem szivárog, és szorosan illeszkedik a tégelyhez, megakadályozva az étel kifolyását. A tető könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így időt spórolsz vele a napi munkafolyamatok során.

Széleskörű Felhasználási Lehetőség

A tető és az alj együtt ideális választás kis adag levesek, főzelékek és fagylaltok elvitelére. Éttermekben, büfékben és gyorséttermekben is remekül megállja a helyét, ahol fontos a gyors és hatékony kiszolgálás. Az elviteles ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így szükséged lesz egy olyan megbízható csomagolásra, amely biztosítja az ételek frissességét és hőmérsékletét. A PP műanyagból készült tető ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, így a meleg levesek és a hideg fagylaltok is biztonságosan szállíthatók benne. A 230ml-es tégely tökéletes adagokat kínál, így vendégeid elégedettek lesznek az ételek mennyiségével és minőségével.

A Hatékony Munkavégzés Eszköze

Az étteremvezetők számára kiemelten fontos, hogy a mindennapi munkafolyamatok gördülékenyen menjenek. A PAP-01-20089 cikkszámú tető használata egyszerűvé és gyorssá teszi az elviteles ételek csomagolását. A tető szoros illeszkedése biztosítja, hogy az ételek nem folynak ki, így az ügyfelek is elégedettek lesznek a szolgáltatásoddal. Ezen kívül az egyszerhasználatos kivitel csökkenti a mosogatással járó munkát és költségeket, így több időt fordíthatsz az ételek készítésére és a vendégek kiszolgálására. Az áttetsző dizájn pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az elviteles ételeknek, ami pozitív benyomást kelt a vendégeidben.

A PAP-01-20089 cikkszámú tető tehát nemcsak praktikus és higiénikus megoldás, hanem hatékony eszköz is, amely segíti a munkafolyamatokat és növeli a vendégek elégedettségét. Használd bátran ezt a tetőt a 230ml-es Dolce papírtégelyhez,

hogy elviteles ételeid mindig a legjobb formájukban érkezzenek meg a vendégeidhez. A minőség és a funkcionalitás találkozásának eredményeként ez a termék biztosítja, hogy az éttermed kiemelkedjen a versenytársak közül.

 

Amennyiben lebomló tetőt keresel, válaszd a papír kivitelt.

Adatok
Alternatív megnevezés:
Műanyag PP tető 230ml-es Dolce papírtégelyre
Anyag:
PP
Cikkszám:
PAP-01-20089
Min. rendelhető mennyiség:
25 db
Választható mennyiségek:
25 db, 50 db, 75 db, 100 db, ...
Helyettesítő termékek