Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Tasak, táska, zsák

Egy átlagos vásárló életében a nejlontasak, táska, zsák napi szinten jelen van. Ugyanígy a vendéglátóipari egységek működésének is elengedhetetlen része ezen termékek használata. Kínálatunkban megtalálhatod éttermed, büféd számára szükséges műanyag zacskókat, tasakokat, emellett pedig a környezetbarát technológiával készült és a nejlontáskákat kiváltó ingvállas szatyrokat is.

 

Lapozd végig termékkínálatunkat, biztos lehetsz benne, hogy a naponta használatos eszközök között találsz olyat, amelyből sosem elég! Válaszd ki a termékek rendelésénél a darabszám fülön, hogy karton vagy csomag kiszerelést kérsz-e!


 

Ebben a menüpontban megtalálod azokat a kiegészítő termékeket, melyek a vendéglátóhelyed hétköznapi, higiénikus működéséhez nélkülözhetetlenek. A vendéglátóipari egységek számára elengedhetetlen az erős és nagy teherbírású hordtáska, hiszen ezekben könnyen tárolhatóak az alapanyagok, valamint a kiszállítás, elviteles vásárlás során ehhez hasonló szatyrokba csomagolják az élelmiszereket. Kínálatunkban találsz több, különböző méretű reklámtáskát, melyeket akár egyedi kinézetűre is szabhatsz logózás szolgáltatásunk segítségével. Bővebb információt ezzel kapcsolatban a weboldal tetején található Logózás menüpont alatt találsz.

 

Környezetbarát tároláshoz: lebomló nejlontasak, táska, zsák

 

Környezettudatos világunkban a természetes alapanyagok használata sokak számára elengedhetetlen. Cégünk kínálatában a 100% természetes alapanyagból készült ingvállas táskák szintén megtalálhatóak. A hagyományos technológiával készült műanyag szatyrok tökéletes alternatívája ez a hordtáska. A megújuló forrásból készült termék, kukoricakeményítő alapú, így komposztálható. Vásárlóid örömmel fogják használni még hosszú ideig ezeket a szatyrokat, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy nem egy újabb szemetet termelnek, mivel a természetbe visszaforgatható biomassza keletkezik e termékekből a komposztálás során.

 

Szintén biológiai úton lebomló termékeink közé tartoznak a PLA lebomló tépős tasakjaink, melyeket több méretben vásárolhatsz meg weboldalunkon keresztül. A standard méretek kiválóan alkalmasak élelmiszerek, zöldség-gyümölcs, pékáru frissen tartására, eltárolására. Ezek a termékek a hagyományos műanyagokkal szemben nem terhelik a környezetet.

 

Egyszerű megoldások

 

Weboldalunkon található nejlontasak, táska, zsák különböző módon választható le az egy csomagban található darabokról. Néhány termékünk tömbösítve kerül forgalmazásra, így egyesével tudod a tömbről letépve azt használni. Egyes nejlontasakok tömbös kialakítása felakasztható, így higiénikusan tudják kollégáid használni egy-egy termék becsomagolásához. 

 

A nejlon reklámszatyrok esetében találkozhatsz rollos megoldással is, ebben az esetben egy gurigába csomagolva érkezik meg hozzád a választott termék.

 

Hétköznapi szeméttárolás

 

Természetesnek vesszük, hogy környezetünkben megtalálhatóak a szemét tárolására alkalmas eszközök, de amikor hiányzik a szemetesből a zsák, akkor bizony észleljük, hogy milyen fontos eleme is ez az egyszerű eszköz mindennapjainknak. A vendéglátásban elengedhetetlen a higiénikus környezet kialakítása és állandó fenntartása, így a strapabíró, erős szemeteszsák sem hiányozhat a konyhák, kiszolgáló helyiségek egyikéből sem. Ne feledkezz meg beszerezni a megfelelő méretű szemeteszsákot, ezáltal biztosíthatod a problémamentes munka menetét.

 

További eldobható terméket keresel vendéglátóipari egységed számára? Görgess a lap tetejére, és a felső menüben válaszd ki az eldobható műanyag termékek menüpontot!