Szalvéták

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A kiegészítő papírtermékek rendkívül fontos szerepet töltenek be a vendéglátásban. Egy szépen megterített asztal alapfelszereltsége a szalvéta, melynek nem csak higiéniai szerepe van, hanem fontos díszítőelem.

 

Legyen bármilyen esemény, legyen bármilyen egyéni kérés egy rendezvényszervezés során, elengedhetetlen, hogy a vendéglátó egység megfelelő mennyiséggel és széles színpalettával tudjon a vendégek rendelkezésére állni a szalvéták terén. A szalvéta az asztal dísze. Nézz szét a Szalvéták kínálatban, szerezd be széles színskálánkból az összeset! 


29termék
 

Rengeteg kreatív ötletet lehet találni ahhoz, hogy egy asztalt ízlésesen, szemet gyönyörködtetően díszítsünk fel. Az ehhez szükséges kellékeket, például virágkosarakat, vázákat, szalvétákat, egyéb díszítőelemeket érdemes több színben és stílusban is beszerezni ahhoz, bármilyen eseményre méltó módon lehessen megteríteni. Épp ezért találsz nálunk ízléses szalvétákat is a papírtermékek között.

 

Éttermi szalvéták

 

Az Indepack szalvétáinak bemutatását érdemes az éttermi szalvétákkal kezdeni. Legfőképpen azért, mert hihetetlen színválasztékkal állunk a rendelkezésedre. Egészen elképesztő, hogy hányféle színben tudod beszerezni a szalvétákat a webshopunkban.

 

Legyen szó esküvőről, születésnapról, házassági évfordulóról, munkahelyi összejövetelről, céges buliról, érettségi találkozóról, névnapi ünnepségről vagy egyéb rendezvényről, nálunk biztosan találsz olyan szalvétát, amely illik az adott eseményhez. 

 

Kétrétegű, 33x33 cm-es, ¼-es hajtogatású szalvétáinkat az alábbi színekben vásárolhatod meg: fekete, sárga, sötétkék, pisztácia, bordó, sötétzöld, piros, bézs, világoslila, narancssárga és barna.

 

Amennyiben kisebb szalvétára van szükséged, akkor megtalálod választékunkban a kétrétegű, 24x24 cm-es ¼ hajtogatású szalvétákat fehér, fekete, piros, kék, sötétzöld, bordó, sárga, narancssárga és pisztácia színekben.

 

Fagyis szalvéták

 

Az utóbbi években rendkívül gyorsan elterjedtek a fagyis szalvéták, melyek nagyon praktikusak, hiszen használatuk során elkerülhető a fagylalt csöpögése, valamint a fagylalt elfogyasztása után a vásárló megtörölheti vele az arcát, kezét. 

 

Emellett van még egy nagyon fontos szerepe. Mégpedig az, hogy használatával elkerülhető a kontakt érintkezés az eladó és a vásárló között, hiszen a szalvéta használatával a fagylaltot értékesítő a szalvétával nyúl a tölcsérhez nem pedig a kezével, így minimálisra csökkenthető bármilyen kórokozó átvitele a későbbiekben elfogyasztandó termékre.

 

Fagyis szalvétáink V alakban hajtogatottak, jó minőségűek, környezetbarátok. Tartót is vásárolhatsz hozzá, így használata valóban könnyű és higiénikus lesz.

 

Adagolós szalvéták

 

Amennyiben fontos a szalvétahasználat mérséklése, akkor az adagolós szalvéta használata ajánlott. Ezzel a rendszerrel 25%-al csökkenthető a szalvétahasználat, mely komoly anyagi megtakarítást jelenthet cégednek. Az adagolós szalvétákat két formában találod meg nálunk. Választhatod a kétrétegű, vagy az egyrétegű szalvétát. Forgalmas intézményekbe kitűnő választás!

 

Egyéb szalvétáink

 

Az egyrétegű, 33x33 cm-es “szőnyeg” mintával nyomott hófehér, 1 rétegű cellulóz szalvéta ideális megoldás minden vendéglátóhely számára, legyen szó étteremről, büféről, food truck-ról vagy rendezvényhelyszínről.

 

A kétrétegű 33x33 cm-es Harmony szalvéta minőségi termék, alkalmazható bármilyen vendéglátóhely számára. Megtalálod még nálunk a 20x20 cm-es koktél szalvétát, az egyrétegű, külön lapokból álló snack szalvétát és a 40x40 cm-es evőeszköztartó szalvétát.

 

Szinte minden szalvétánk esetében lehetőség van logós díszítésre, kérj tőlünk egyedi ajánlatot!