Műanyag vödör, műanyag vödrök

Műanyag vödör, savanyúságos vödör, zsíros vödör

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Azon termékek esetében, ahol fontos a cseppmentes záródás, illetve amennyiben olyan termékről van szó, ahol garantálni kell a bontatlanságot, a garanciazáras műanyag vödör, műanyag vödrök választása a célravezető.

 

Legyen szó savanyúságokról, zsírokról, hidegkonyhai vagy egyedi kézműves termékekről, a garanciazáras vödrök biztosítják a bennük lévő étel védelmét, és a vásárlók számára egyszerű és megnyugtató módon teszik lehetővé a bontatlanság ellenőrzését. Termékeink között széles mérettartományban tudsz választani. Rendeld meg tőlünk könnyedén mind a vödröt, mind pedig a hozzá való tetőt! Nézz szét a Műanyag vödör, műanyag vödrök kínálatban!
29termék
 

Savanyúságok

 

A savanyúságok népszerűsége évszázadok óta töretlen. Nehéz elképzelni a főételt egy könnyű, finom, ropogós savanyúság nélkül, ezért ez a finomság minden étterem kínálatában megtalálható, valamint otthon is rendszeresen fogyasztják a vásárlók.

 

A frissen leszedett zöldségek csak rövid ideig őrzik meg frissességüket, zamatukat, és hamar bomlásnak indulnak. Ahhoz, hogy a zöldségek a későbbiekben is fogyaszthatóak legyenek, és akár a hosszú téli hónapok során is megfelelő vitaminokhoz és élvezeti értékekhez jussunk általuk, szükség van valamilyen tartósítási módszerre.

 

A tartósítás során az összevágott zöldségeket sós vízben, esetleg sós-cukros-ecetes lében erjesztik. Az elkészült savanyúság alkalmas a bélflóra helyreállítására, de stresszoldó, gyulladáscsökkentő és immunrendszer erősítő hatása is van.

 

A tartósítás során használhatunk borkősavat, kénport, szalicilt, citromsavat, nátrium-benzoátot, valamint olyan anyagokat, melyek elindítják a tartósítási folyamatot, így a velük készült savanyúság sokáig élvezhetővé válik.

 

Műanyag vödör, műanyag vödrök többféle méretben a tároláshoz

 

A savanyúságok készítésénél és tárolásánál döntő szerepe van a csíramentes környezetnek. Enélkül a termék hamar tönkremenne, és élvezhetetlenné válna. Ezért fontos az, hogy a savanyúságok tárolása során körültekintően járjunk el, és megfelelő műanyag dobozt, tárolóedényt vásároljunk.

 

Kínálatunkban megtalálhatod azt a terméket, amelybe a savanyúságokat megnyugtató módon tárolhatod, és értékesítheted vevőid felé. A savanyúságos műanyag vödör, műanyag vödrök 155 ml, 180 ml, 280 ml, 365 ml, 560 ml, 870 ml, 1100 ml, 1560 ml, 2300 ml, 2750 ml, 4600 ml, és 5600 ml-es változatban is kaphatóak webshopunkban. Minden vödörre találsz tetőt, amivel légmentesen, cseppmentesen le tudod zárni a termékedet.

 

A savanyúságokhoz az átlátszó színű vödröket ajánljuk, hiszen ezen keresztül láthatják a vásárlók a csalamádé színét, összetevőit. A vödrök anyaga PP, mely a biztonságos műanyagok közé tartozik, és a savanyúság savas pH-jának is ellenáll. 

 

Zsírok

 

Az utóbbi évek kutatásai előtérbe helyezték a zsírokat. Míg korábban méltatlanul mellőzték használatukat a konyhában, addig ma már újra elismerik létjogosultságukat, és a vásárlók egyre inkább keresik. Zsírok között is nagy választékot találunk, hiszen az állati zsiradékok mellett elérhetőek a növényi zsiradékok is, mint például a kókuszzsír. 

 

Akár állati, akár növényi zsiradékot forgalmazol, nálunk megtalálod a megfelelő vödröt a termékednek! Webshopunkban átlátszó vagy fehér vödrök között válogathatsz.

 

Egyedi termékek

 

Valamilyen kézműves terméket készítesz? Cseppmentes, lezárható csomagolást keresel neki? Bármekkora méretű vödörre van szükséged, itt megtalálod! Kézműves sajtjaid vannak? Sajtkrémeket, joghurtokat készítesz? Tökéletes választás, ha a garanciazáras műanyag vödröt választod, amit már 155 ml-es mérettől megvásárolhatsz.

 

Nézz szét, és válaszd ki a megfelelő méretű és színű garanciazáras, dézsmazáras műanyag vödröt!