Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Műanyag poharak tetővel

Amikor a funkció a minőséggel párosul. Jó minőségű, teljesen víztiszta műanyag koktélos poharak 2dl-es, 3dl-es űrméretben főként üdítőknek, 4dl-es és 5dl-es méretben shake-nek és koktéloknak. A PET alapanyag főként hideg italos pohárként való felhasználást biztosítja. Az eldobható poharak között ez a valódi kompromisszum mentes választás. Többféle tetőt is találsz kínálatunkban így, ha fedelezhető pohárra van szükséges, akkor ez a te kategóriád. A poharakat természetesen egyedi logózással is kérheted, így az ital segítségével közvetlenül a vevőd kezébe adhatod reklámod.


Ha egyszer használatos fesztivál pohár, akkor mindenkinek ez kell eszébe jusson! Jó minőségű poharak, többféle űrméretben: fedelezhető üdítős pohár, víztiszta műanyag koktélos pohár, shakes pohár. Többféle név, de ugyanaz a tartalom. A műanyag poharak kiképzése exkluzív, a peremük lekerekített, átlátszóságuk üveg tisztaságú, és faluk is vastagabb, mint olcsóbb társaiknak. Áruk ugyan kicsit magasabb, de nem is ugyanazon a terepen versenyeznek, ahol az olcsó műanyag poharak. Koktélokhoz és más italokhoz is megfelelő választás. Nézd meg kínálatunkat és ha emellett a pohár mellett teszed le a voksod, akkor kérj ajánlatot egyedi logózására. Műanyag pohár tamponos logózása akár két színnel, vagy a pohár körszitázása 1 színnel.