Mikrózható műanyag elviteles dobozok

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000 partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A vendéglátás részét képező ételkiszállítás egyik fontos problémájára adnak megoldást a mikrózható elviteles dobozok. A házhoz szállítás napjainkban nemcsak az azonnali fogyasztást jelenti, hanem a napi menük reggeli kiszállítását is: így gyakran csak jóval később kerül elfogyasztásra az étel, tehát szükséges annak melegítése.

 

Az ételek melegítésének praktikus módja a mikrohullámú sütőben történő hevítés, ehhez ajánljuk a cégünk által forgalmazott különböző formájú és nagyságú dobozok használatát. Biztonságos, higiénikus eszközei az ételek későbbi fogyasztásának. Nézz szét a Mikrózható műanyag elviteles dobozok kínálatban!

A mikrózható elviteles dobozok előnyei

 

A PP alapanyagú dobozok alkotóelemeinek tulajdonságai miatt kiválóan alkalmasak az ételek tárolására. A tálak, habdobozok magas olvadáspontú XPP-t tartalmaznak, ezáltal tökéletesen megfelelnek forró ételek csomagolására, illetve a mikrohullámú sütőben való újramelegítésre. Sokkal tovább képesek megtartani a bennük tárolt ételek hőmérsékletét, mint a régi típusú műanyag dobozok. A mikrózható termékek esetében nem fordulhat elő, hogy melegítés során eldeformálódjanak, szétolvadjanak, ezáltal az ételt megrendelő vendég csalódott legyen, és többé ne rendeljen tőletek.

 

A mikrózható termékek mindegyike jó ütésállósággal rendelkezik, így elkerülhető a dobozok nagyobb mértékű sérülése. Emellett további előnye ezeknek a tárolódobozoknak, hogy könnyűek.

 

Különböző színek és formák a megfelelő szállításhoz

 

Népszerűek a nem hagyományos fehér vagy áttetsző mikrózható elviteles dobozaink, melyek naturális, pezsgő színárnyalatukkal kitűnnek a többi szállítódoboz közül. Ezek a habosított polipropilén (PP) tárolók újrahasznosítható, környezetbarátabb csomagolóanyagok, teljes mértékig kiváltják a már nem használható alapanyagokból készült társaikat. Amennyiben még nem készültél fel a környezetbarát öko csomagolás bevezetésére, akkor fedezd fel kínálatunkat, hiszen a régi bevált formákat itt is megtalálod, de jóval környezetbarátabb módon, mint korábban.

 

A komfortos tárolás és szállítás alapfeltétele, hogy az ételek megfelelő méretű edényekbe kerüljenek. Éppen ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az egyes élelmiszereket milyen formájú dobozba rakjuk. A jól kiválasztott méret és forma által a kiszállítás után a vendég asztalára olyan ételek kerülnek, melyek nemcsak ízükben, hanem megjelenésükben is kívánatosak. Széles kínálatunkban a levesek, mártások, saláták szállítására alkalmas dobozokon kívül, osztott tálak, habdobozok szintén megtalálhatóak, melyek jól tartják az ételek hőmérsékletét.

 

További eldobható műanyag termékeket egy kategóriával feljebb lépve találsz, görgess a lap tetejére és kattints a palackot eldobó kézre!

 

Hűtés, melegítés, fagyasztás

 

Ebben a kategóriában olyan mikrózható elviteles dobozokat találsz, melyek nemcsak meleg étel kiszállítására, tárolására alkalmasak, hanem akár fagyasztott élelmiszerek számára is. Az itt található edények többségének hőtűrése -20 foktól +110 fokig terjed. Az egyes termékek hőállóságát azok részletes leírásában olvashatod.

 

Gyors és pontos szállítás

 

Miután cégünk már több, mint 10 éve foglalkozik vendéglátóipari egységek csomagolóeszközeinek forgalmazásával, így tisztában vagyunk az éttermek, büfék, street food egységek igényeivel. Tudjuk, hogy megrendelőink számára fontos a gyors teljesítés, ezért Budapesten saját autóval végezzük a kiszállítást, míg az ország többi részébe megbízható futárszolgálattal biztosítjuk a rendelések teljesítését.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!