Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Komposztálható/lebomló poharak

Környezetbarát pohár? Nem gond. Lebomló poharak a kínálatunkban. PLA és CPLA alapanyagból készülő poharaink komposztálhatók, így a rendezvényed ökológiai lábnyoma csökkenthető. Környezettudatosságán túl a ezek a komposztálható poharak exkluzív kivitelűek és vastagabb falúak, mint legolcsóbb műanyag poharaink. Átlátszóságuk üvegtiszta. A PLA alapanyag kizárólag hideg italos pohárként való felhasználást biztosítja, de azt kompromisszumok nélkül. Ha sétálós pohárként, fesztiválon kerül felhasználásra, akkor válassz hozzá tetőt. A fedelezhető pohár vendég barátabb ilyen esetekben!


Ha egyszer használatos környezetbarát fesztivál pohár, akkor mindenkinek ez kell eszébe jusson! Jó minőségű poharak, többféle űrméretben: fedelezhető üdítős pohár, víztiszta műanyag koktélos pohár, shakes pohár. Többféle név, de ugyanaz a tartalom. A PLA, komposztálható poharak kiképzése exkluzív, a peremük lekerekített, átlátszóságuk üveg tisztaságú, és faluk is vastagabb, mint olcsóbb társaiknak. Áruk ugyan kicsit magasabb, de nem is ugyanazon a terepen versenyeznek, ahol az olcsó műanyag poharak. Koktélokhoz és más italokhoz is megfelelő választás. Nézd meg kínálatunkat és ha emellett a pohár mellett teszed le a voksod, akkor kérj ajánlatot egyedi logózására. Lebomló pohár tamponos logózása akár két színnel, vagy a pohár körszitázása 1 színnel. A komposztálás lehetőségéről kérj információt a helyi hulladékhasznosítótól és az ilyen típusú poharat soha ne rakd a szelektív műanyag hulladékok közé!