Higiéniai papír termékek

Olcsó higiéniai papírterméket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Minden vállalkozás számára szükséges a helyiségek tisztán tartása, nemcsak az előírások miatt, hanem az egészségvédelem érdekében is. A higiéniai papírtermékek olyan gyorsan fogyó cikkek, melyekből sosem elég. Kínálatunkban megtalálod mindazokat a termékeket, melyek vállalkozásod napi higiénikus működéséhez szükségesek.

 

A kéztörlő papírok, toalettpapírok napi használata nem váltható ki mással. Gondoskodj arról, hogy vendéglátóipari egységedben mindig elegendő higiéniai papírtermék álljon rendelkezésre! Nézz szét a Higiéniai papír termékek kínálatban!


 

A higiénia fontossága

 

Napjainkban nem csak az átlagos higiéniát várják el egy vállalkozástól a vele kapcsolatba kerülő személyek. Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni cégednek a mindennapos takarításra, az egészségmegőrzéshez szükséges eszközök biztosítására, mint korábban. Az éttermek, büfék, kávézók üzemeltetését szigorú szabályok mentén kell végezni. A higiénikus környezet fenntartásához folyamatosan szükséges azok tisztítása, állandó ellenőrzése.

 

Vendéglátóipari egységed tisztán tartásához mindent megtalálsz webáruházunkban. Védőeszközök, takarító eszközök széles választékát kínáljuk. A termékek megrendeléséhez, kérjük, görgess a lap tetejére, és válaszd a Higiéniai termékek menüpontot!

 

Előtérben a kézhigiénia

 

A kézhigiénia elsődleges az élelmiszerek biztonságos elkészítésében, felszolgálásában. Ezen túlmenően a vendéglátóipari egységek, vendégek által használt területein is biztosítani kell a folyamatos tisztaságot. Webáruházunkban beszerezheted a higiéniai papírtermékeket, melyek szükségesek a kifogástalan üzemeltetéshez.

 

A kínálatunkban megtalálható, Z formában hajtogatott kéztörlő papír előnye, hogy laponkénti adagolású, így csak annyit fognak ebből a termékből használni a vendégek, dolgozók, amennyire szükségük van.  Az általunk forgalmazott kéztörlő papírok kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, ez is hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb kerüljön egyszerre felhasználásra belőlük. A natúr színű, kellemes tapintású papíráru egyszer használatos termék.

 

Gondolkodj nagyban a higiéniai papírtermékek vásárlásakor!

 

A nagy kiszerelésű, általános folyékony szappan tökéletes megoldás a mosdókban található szappanadagolók feltöltésére. Ez a kézmosó szappan megfelelő a mindennapos kézmosáshoz, így használatával elkerülhetőek a fertőzések.

 

A nagy forgalmú mellékhelyiségek folyamatos ellátása állandó kihívás az éttermek, büfék számára. Emiatt célszerű nagyobb kiszerelésű, ipari méretű toalettpapírok és kéztörlő papírok beszerezése, illetve az ezen eszközök használatához szükséges adagolók megvásárlása. Cégünk felismerve a vállalkozások igényeit ipari WC-papírt és kéztörlőt is kínál. A kiváló minőségű, 1 vagy 2 rétegű papíráruk jó nedvszívó képességgel rendelkeznek.

 

A rendelés menete

 

Pillanatok alatt beszerezhetsz akár többhavi mennyiséget webáruházunk kínálatából egyszerű rendelési folyamatunk segítségével. A kiválasztott termék alatt található mennyiségválasztóba üsd be a kívánt kartonszámot, így az azonnal a Kosárba kerül.

 

A Kosár oldalon még tudsz változtatni a rendelt mennyiségen, illetve törölheted is azt. A Kosár kiürítése gombra kattintva teljesen üres lesz kosarad, így újra ki kell választanod a kívánt termékeket. A Kosár oldalon látod a megrendelésed részleteit, a nettó és bruttó összesen árat is. A Tovább gombra kattintva tudod véglegesíteni a rendelést, előtte be kell jelentkezned. Ha még nem regisztrálták nálunk, akkor ezt a lépést a rendelés leadása előtt még tedd meg!