Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Hamburger tálcák és street food csomagolás

az egyik legdinamikusabban fejlődő és egyben az egyik kedvencünk a street food ételek piaca. Ahogy az ételek, úgy azok csomagolása is dinamikusan fejlődik. Tudtad, hogy a piac egyik meghatározó csomagolóeszközét, a street food tálcát nálunk lehetett először megvásárolni és jelenleg már több kivitelt is méretet is tartunk? Nézz körül nálunk! , Papírcsónak, hamburger tálca, krumplis tasak és egyéb papír tasak kínálatunkban akár egyedi logózással!

 

A street food hazánkban még a 80-as években indult útjára, aztán hosszú hibernációt követően a 2000-es éveket követően kezdett dinamikusan fejlődni. Míg kezdetben a hamburger zacskó, a burgonyás tasak, a papírtálca és a szalvéta jelentették a teljes körű megoldást, addig mára ezen ételcsomagolások köre jelentősen bővült. Talán legszembetűnőbb a hamburger tálca, melynek forgalmazását általános nyomattal és egyedi logózással az Indepack kezdte meg. Jelenleg a kínálatunkban összesen 5 méretben található és az elmúlt években a már hagyományosnak mondható téglalap alakú tálca mellett a trapéz alakú, egymásba rakható hullámkarton tálcát is forgalmazni kezdtük. Ha egyedi hamburger tálcára van szükséged, akkor írj nekünk és kérj referenciát! Minden tálcánkhoz zsírpapírt is tudsz rendelni. A tálcába rakható zsírpapírok méretpontosan és zsírállók, így nyugodtan kerülhetnek zsírosabb ételek alá is. Ha egyedi nyomatú zsírpapírra van szükség, akkor természetesen az sem probléma nálunk. Szintén közkedvelt és a hamburger tálcához hasonlóan itthon történő gyártással készülő termék a kraft anyagból készülő street food csónak. A papírcsónak zsírálló és tökéletes megoldás, ha krumplis tálcát, ételes csónakot keresel a hagyományos zsírpapír tasak helyett. Választékunkat képezi továbbá az említett zsírpapírból készülő papírtasakok is. És mindez a környezetbarát vendéglátás körében, mivel papír csomaglásról lévén szó, a csomagolóanyagok lebomlanak akár otthoni komposztban is.