Hamburger tálcák és street food csomagolás

Hamburgertálcák és street food csomagolás

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Az utóbbi években robbanásszerű növekedésnek indult a street food ágazat. Amíg korábban ez a piac kimerült a hurka, kolbász, lángos, hamburger és hot-dog árusokban, addig ma már lépten-nyomon egyre jobb és magasabb minőséget képviselő, egyedi receptekkel dolgozó street food helyeket találhatunk a városokban. A hamburgertálcák és street food csomagolás is ugyanezen a pozitív változáson ment keresztül. 

 

Kínálatunkban mindent megtalálsz, ha street food helyet üzemeltetsz. Nézd át Hamburger tálcák és street food csomagolás választékunkat!Miért nem mindegy, hogy mibe csomagolsz?

 

Cél az, hogy a vendég úgy kapja kézbe az ételt, hogy az esztétikailag is megfelelő legyen, illetve az elfogyasztásakor tiszta maradjon a keze, valamint az étel a csomagolásban ne essen szét. Ha az elkészült ételt megfelelő csomagolásban tálaljuk, sőt akár a logónkat is tartalmazza az adott csomagolás, akkor hozzájárulunk ahhoz, hogy a vendég elégedett legyen, és legközelebb is nálunk vásároljon.

 

Milyen hamburgertálcák és street food csomagolás található webshopunkban?

 

Ebben a kategóriában a papírból készült, street food ökocsomagolást tudod megvásárolni. Ha a hamburgert helyben fogyasztják, akkor a hamburgertálca a megfelelő termék számodra. Ezt ötféle méretben tudod megrendelni, és lehetőség van modern, trapéz formájú tálca vásárlására is. Hullámkartonból gyártjuk, barna színben. Kérésedre egyedi logóval is el tudjuk készíteni, egy szín esetén ez díjmentes, csupán a nyomóforma készítésének árát kell kifizetned.

 

A street food csónak alkalmas bármilyen darabos street food étel kitálalására, például hagymakarika, sült krumpli, minifánk, palacsinta. A papír alapanyagot PE bevonattal láttuk el, ezért zsírálló. Négyféle méretben tudod megrendelni.

 

A zacskós kivitelezésű sültkrumplis-tasak kétféle méretben kapható, alkalmas tehát a kis- és nagyadag krumpli szervírozására. Kraft színű, lebomló, zsírzáró réteggel rendelkezik. Tehetsz bele akár sült gesztenyét is.

 

A wraposzacskó keskenyebb és hosszabb a sültkrumplis-tasaknál, és teljesen megfelel a sült krumplihoz is. Gyros, wrap, pita, snack csomagolására alkalmas.

 

Nagyon praktikus a sültkrumplis-tasak szósztartóval, de a klasszikus tasakokat normál változatban is megvásárolhatod többféle méretben és színben. 

 

Újdonság a bambuszcsónak két méretben, amit bambuszhajóként is ismerhetsz. 

 

Ebben a kategóriában még salátástégelyt találsz kraft színben 350 ml-es méretben. Ebbe nyugodtan tehetsz hideg vagy meleg ételeket, hagymakarikát, rántott falatokat is.

 

Kiegészítő termékeink, amik növelik az ügyfél-elégedettséget

 

Ma már elengedhetetlen, hogy a vásárló az étel elfogyasztásakor megfelelően kivitelezett csomagolásban kapja meg az ételt, és ne koszolja magát össze vele. Ha valamelyik ételed zsírosabb, esetleg szósztól tocsogó, akkor mindenképpen használj a dobozba zsírpapírt, tálcapapírt, szendvicspapírt, hogy a doboz ne ázzon át!

 

Megvásárolhatod a közepes és a nagy street food tálcába való tálcapapírt, ez egy fehér színű zsírálló papír, egy csomagban 200 db van, és egyedi nyomtatással is elkészítjük neked. A hamburgertálca-papír vagy szendvicses papírunk barna színben kapható, és adagolós kiszerelésű.

 

Nagyszerű kiegészítő termék a pohártartó betét nagy street food tálcába. Nagyon praktikus, mert az étel mellé 2 db ital is berakható, így egy kézben elvihető a teljes rendelés.

 

Ha minőségi ételszolgáltatást szeretnél nyújtani vendégeidnek, akkor válaszd ki a portfóliódhoz illő hamburgertálcáinkat és street food csomagolásainkat, és megfelelő mennyiségben tedd a kosaradba! Ha egyedi nyomtatást is szeretnél valamelyikre, akkor azt is jelezd, és munkatársaink jelentkezni fognak az árajánlattal.