HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox
HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox
36,27 Ft + áfa/db

HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox

HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox

 

A HP4/2 (MB2) egyrészes habdoboz, menübox minden olyan ételhez megfelelő csomagolás, amely egytálétel, vagy köret és feltét. Alkalmas kiszállított ételekhez, vagy étteremben megmaradt étel becsomagolására. 

 

Webshopunkban habdobozok hatalmas választékát találod, böngészd át a teljes kínálatunkat!

Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

Több, mint 10 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma

Raktáron
36,27 Ft + áfa/db
Kiszerelés: 100db/csomag, 200db/karton
Magasság/méret
236x197x73 mm
Átmérő felül/alul
n.a.
Szín
fehér
Részletek

A habdoboz előnyei

 

A habdoboz XPS-ből, azaz extrudált polisztirolból készül, amely nem számít veszélyes hulladéknak, és nincs egészségre ártalmas hatása. Viszont nagyon jól szigetel, könnyű és olcsó. Ha ebbe a dobozba teszed az ételt, akkor nem lesz szükség melegítésre sem, hiszen a doboz hőtartó képessége miatt az étel a szállítás során nem fog elhűlni. Amennyiben viszont a vásárló a későbbiekben meg szeretné melegíteni a megmaradt ételt, akkor azt minden további nélkül megteheti, mivel a HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox betehető a mikrohullámú sütőbe is.

 

A HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox tulajdonságai

 

Ez a termék egyrészes, de amennyiben szükséged van az étel különböző összetevőinek elszeparálására, akkor választhatsz egyrészes habdobozt, illetve háromrészes habdobozt is. Amikor a dobozba az ételt belehelyezted, ezután a dobozt a saját tetejével lezárhatod, így a csomagolási folyamat egyszerű és gyors. Ez a habdoboz fehér színű, a mérete 236x197x73 mm. 

 

A habdobozok további előnye, hogy felhasználás előtt könnyedén egymásba helyezhetők, így kis helyet foglalnak tárolásuk során. A minimális rendelési mennyiség 100 darab. A kosárba helyezés előtt a + és - jellel tudod a mennyiséget változtatni, a változtatás százasával lehetséges. Egy dobozban 100 db HP4/2 (MB2) kétrészes habdoboz, menübox, egy kartonban pedig 200 darab doboz található. Rendeld meg többféle méretben is!


Így ismerheted még: HP4 habdoboz, menübox, hungarocell doboz, műanyag elviteles doboz tetővel, eldobható műanyag doboz tetővel, eldobható ételes doboz, műanyag ételes doboz, ételszállító doboz, műanyag ételdoboz, eldobható műanyag ételtároló doboz, fedeles elviteles doboz, egyszer használatos műanyag doboz, ételcsomagoló doboz

Adatok
Alternatív megnevezés:
HP4/2 (MB2) extrudált polisztirol (XPS)
Anyag:
expandált polisztrirol (XPS)
Brand:
BFG
Cikkszám:
MUA-00-25024
Min. rendelhető mennyiség:
100 db
Választható mennyiségek:
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Helyettesítő termékek