Eldobható műanyag csomagolóeszköz

A legelterjedtebb ételcsomagoló eszközök közé tartoznak az eldobható műanyag termékek. Ezek számos előnnyel rendelkeznek más ételszállító, ételtároló edényekhez képest.

 

Sokoldalú felhasználási területe miatt mai napig nagyon népszerű csomagolásnak számít a műanyag doboz. Csekély a súlya, egymásba illeszthető, ezért helytakarékos, könnyű tárolni és szállítani. Használat után eldobható, szelektíven gyűjthető és újrafelhasználható. Webshopunkban számtalan eldobható műanyag terméket találsz többféle kategóriában. Böngészd át ajánlatainkat, és rendeld meg a termékeket!Forgalmazott termékeink

 

Az eldobható műanyag termékek kategóriájában számtalan terméktípus közül választhatsz. Minden termékünket kimagasló minőségben vásárolhatod meg, és az egyes kategóriákon belül is rendkívül széles kínálattal rendelkezünk. Nézd át az egyes terméktípusokat, és rendeld meg azokat, melyek megfelelnek vállalkozásod profiljának!

 

Eldobható műanyag termékek típus szerint

 

A habdobozok extrudált polisztirolból készültek, leggyakrabban készételek, sültek csomagolására használatosak. A termék fedéllel is rendelkezik, melyet bepattintva lehet a terméket lezárni. Elsősorban olyan ételek elcsomagolására használják, melynek elfogyasztása rövid időn belül várható és a továbbiakban nem kell sokáig tárolni. Anyagának köszönhetően hőtartó, így a benne tárolt étel az elfogyasztásáig meleg marad. Választható belőle többrekeszes kivitelű is, így a készétel többféle összetevője egymástól elszeparáltan tárolható. Étel tárolására ez a termék a legolcsóbb megoldás.

 

A mikrózható elviteles dobozok többféle anyagból állnak a rendelkezésedre. Habosított polipropilén dobozaink alkalmasak a mikrohullámú sütőben történő melegítésre, így nagyon praktikusak, hiszen az ételt nem kell másik dobozba, tányérba áttenni. Mindenféle méretben, színben, anyagban, tetővel vagy tető nélkül, egy- illetve többrekeszes kivitelben is megtalálhatod kínálatunkban. -20 foktól +110 fokig használható, így alkalmasak fagyasztott étel és meleg étel tárolására is.

 

Salátás és desszertes tálaink mutatós kivitelben készültek, tető is vásárolható hozzájuk. Elsősorban hidegkonyhai termékek, saláták, desszertek tárolására ajánljuk.

 

Az öntetes és savanyúságos tálkák alapvető tartozékai a konyháknak, hiszen a főétel mellé általában valamilyen öntet vagy saláta is tartozik. Ezeknek a tálaknak a méretezése gazdaságos csomagolást jelent, hiszen a kisebb mennyiségű szószok csomagolására is ideális.

 

Az egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok kiválóak büfék, gyorséttermek számára, hiszen nagyon praktikusak, cseppmentesen záródnak, az ételnek attraktív megjelenést, adnak és használat után eldobhatóak. Különböző méretben és alakban veheted meg, így felhasználható sütemények, cukrásztermékek saláták, szendvicsek csomagolására is.

 

A műanyag vödrök dézsmazárral rendelkeznek, így cseppmentesen zárhatóak. Alkalmasak hidegkonyhai termékek, zsírok, savanyúságok tárolására. 

 

Habtálcáink többféle méretben kaphatóak, és olyan anyagból készültek mely megfelelő alátámasztást nyújtanak a rajta elhelyezett ételnek.

 

Újszerű és nagyon modern termékkategóriánk a finger food termékek ajánlata. Ezek a termékek víztiszta műanyagból készültek, és elsősorban kóstoltatásra, étel kínálására ajánljuk. 

 

Zárófóliával ellátható edényeink rendkívül széles felhasználási területtel rendelkeznek, hiszen alkalmasak meleg és fagyasztott étel tárolására, szállítására is, és lezárások után a benne tárolt élelmiszer sokáig friss marad.

 

Válassz bátran eldobható műanyag termékeink közül!