Poharak Papír termékek öko csomagolás Eldobható műanyag termékek Egyedi termék gyártás Kiegészítő termékek Higiéniai termékek

Tippek és trükkök
Májusban azonnal cselekedni kellett, most készüljünk fel időben!

Tippek, trükkök a második hullámra

A koronavírus megjelenésekor életbe lépett szigorítások hatására szinte egyik napról a másikra kellett átállni elviteles értékesítésre, illetve ételkiszállításra. A szükséges csomagoló eszközökre, elvitelese dobozokra hirtelen hatalmas igény keletkezett. Az Indepack meghosszabbított munkaidővel, 200%-os odaadással dolgozott, hogy a rendeléseiteket kiszállíthassuk.

Készüljünk fel együtt a második hullámra!

Tipp 1
Építs adatbázist!

Az első hullám után azok tudtak talpon maradni, akik kapcsolatban maradtak vevőkörükkel. Ha még nem tetted meg, kezd el gyűjteni vendégeid e-mail címét (pl: névjegykártyagyűjtő kihelyezésével), hogy bármikor tájékoztathasd majd őket kínálatodról, szolgáltatásaidról.

Tipp 2
Legyen elegendő dobozod!

Bár raktárainkat feltöltöttük, beszállítóinktól folyamatosan rendelünk, a beérkező rendeléseket érkezési sorrendben tudjuk kezelni. Ha már most tudod mennyi dobozra lesz szükséged, gyere el webshopunkba, rendeld meg ma a szükséges mennyiséget!

Tipp 3
Legyen kiszállítód

Biztosíthatod vendégeid kényelmes kiszolgálását, ha ételeidet házhoz szállítod. Kiszállításához keress futárcéget vagy alkalmazhatsz saját futárt.

Tipp 4
Bankkártyás fizetés biztosítása

Az ajánlások között szerepel, hogy készpénzes fizetés helyett, részesítsük előnyben a bankkártyás fizetést.

Tipp 5
Csomagolt evőeszközök

Érdemes biztosítani csomagolt evőeszközt. Sokan nem szívesen veszik el a közös tartóban elhelyezett késeket, villákat, kanalakat.

Tipp 6
Nitril kesztyű használata

Ételkészítéshez, tálaláshoz és ételkiadáshoz is javasolt a kesztyűk használata

Tipp 7
Törölköző helyett papírtörlő, kézszárító

A mosdókban kihelyezett törölközők helyett, higiénikusabb megoldás a papírtörlő vagy a kézszárító.

Tipp 8
Kézfertőtlenítő állomás kialakítása

Kézfertőtlenítés rögtön belépéskor. Kérheted saját logóval, egyedi tervezéssel, bármilyen felirattal!