Tasak, táska, zsák, fólia, pénztárgépszalag

Tasak, táska, zsák, fólia, pénztárgépszalag

 

Olcsó éttermi fogyóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

A vendéglátásban nagyon sokféle csomagolástechnikai, papír- és egyéb termékre van szükség, amelyek egy jelentős része webshopunkban megvásárolható. A kiegészítő termékek kategóriájában megtalálhatod az elcsomagolt ételek elvitelét segítő szatyrokat, illetve egyéb higiéniai műanyag termékeket.

 

Ezen kívül találhatsz nálunk pénztárgépszalagot, terminálszalagot, hőpapírt, valamint a csomagolást és a konyhatechnológiát is segítő alufóliákat, folpackokat, frisspackokat. Nézz szét a Tasak, táska, zsák, fólia, pénztárgépszalag kínálatban! Ne felejtsd el vásárláskor ezeket is megrendelni!

Alufólia, folpack

 

Az alufólia minden konyhában alapfelszerelés, mivel könnyen használható és széles felhasználási területe van. Bírja a hőt, bármilyen technológiai folyamatban használható. Mi 30 cm szélességű és 30 méter hosszúságú fóliát, valamint 100 m hosszúságú fóliát árusítunk, melyet buborékfóliába csomagoltunk, de ha szélesebb változatot szeretnél, akkor a 40 cm-es méretet is megtalálod, mely 100 méter hosszúságú.

 

A folpack használatát akkor javasoljuk, ha nem túl forró termék csomagolását kell megoldani. Könnyen nyúlik, felveszi a csomagolandó étel alakját, higiénikus, könnyen használható. 30 és 45 cm szélességben, illetve előre perforált változatban kapható.

 

A sütőpapír használata rendkívüli módon megkönnyíti a sütési folyamatot, mivel megvédi a tepsit, tálat, és a sütés végén egyszerűen kidobható, de többször is használható. Szilikonos változatban, 8m-es hosszúságban árusítjuk.

 

A habtálcafólia a habtálca lefedésére használható, kétféle méret közül választhatsz.

 

Kiegészítő termékeink között megtalálhatod még a raklapfóliát, mely az EUR vagy az egyutas raklapon található áruk egyesítő csomagolására szolgál.

 

Egyéb kiegészítő termékek

 

Fontos kiegészítő termékek közé tartoznak a terminálszalagok, pénztárgépszalagok, hőpapírok. A hőpapír rendkívül tartós, finom felületű, porlódásmentes anyag, melyet a vásárló a fizetéskor megkap, és a rányomtatott adatoknak hosszú ideig láthatónak kell maradnia. A szalag blokkok, nyugták, számlák nyomtatására alkalmas. A szalagok különböző méretűek, és láthatási garanciával rendelkeznek.

 

Nézz szét kínálatunkban!