Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Öko leveses és főételes dobozok

Korábban csak a műanyag ételcsomagolás volt az éttermek egyedüli lehetősége, ha meleg étel csomagolásra volt szüksége. Ennek viszont már vége, mivel a környezetbarát ételcsomagoló anyagok egyre nagyobb teret hódítanak az elviteles dobozok piacából. Ha leveses dobozra vagy elviteles főételes dobozra van szükség, akkor a klasszikus műanyag helyett már papír és cukornád elviteles dobozokat is választhatsz. Salátás doboz, leveses doboz, főételes vagy desszertes doboz? Nézz körül és válassz!

 

A vendéglátás nem csak az ételkínálat, de a csomagolás terén is folyamatosan megújul. Míg néhány éve a műanyag csomagolás jelentette az egyetlen lehetőséget az ételcsomagolás terén, addig mára a lebomló csomagolás kezd teret hódítani és érzékelhető részesedését kivenni az általános ételcsomagolás piacán. A leveses edények esetében a gulyástál szó helyett érdemes a soup to go vagy a leveses papírpohár kifejezéseket megtanulnunk. A főételek esetében az univerzál tálat, a szögletes tálat és a varia tálat felváltja a flamobox, a food to go, a bio szögletes tálak és a food n go. Saláta csomagolásnál a snap on tál helyett már a cukornádból készülő bio salátás tál és a papír salátás tál veszi át a hatalmat. Ha öntetes tálat és dresszinges tálat keresünk, akkor a búzaszalma kóstoltató tál és a cukornád edények lesznek a barátaink. A sokcélú műanyag svéd tál, mely az elmúlt 30-40 évben meghatározta a vendéglátást lassan kivonulóban van és helyette a kraft fuji tál lesz a partnerünk, ha általános célú edényt keresünk leves csomagolására, tészta elviteles csomagolásaként. A habdobozok lesznek a következő áldozati a modernizációnak és helyettük a cukornád egybefedeles dobozok és cukornád menüboxok lesznek elérhetők a vendéglátásban.