Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Tisztítószer és takarítóeszköz

A mindennapi takarítás nélkülözhetetlen eszközeit találod meg ebben a kategóriában. Tisztítószer és takarítóeszköz nélkül elképzelhetetlen lenne a tartós tisztaság elérése. A leggyakrabban használt eszközök széles választékát kínáljuk. 

 

Webáruházunkban megtalálsz mindent, ami a makacs szennyeződések eltávolításához és az általános, napi higiéniai feladatok ellátásához szükséges. Zsíroldó, hypo, dörzsi szivacs és még számtalan termék közül választhatod ki a vállalkozásod számára fontos anyagokat. Nagy darabszám rendelésére is van lehetőséged, válaszd a mennyiségeknél a kartont!


 

A mindennapos higiéniai kihívásokra válaszul szükséges az általunk forgalmazott eszközök használata. A konyhák, vendégterek, mellékhelyiségek és egyéb helyiségek tisztán tartásához nélkülözhetetlen ezen eszközök beszerzése. A gyorsan elhasználódó termékeket egyszerre nagy mennyiségben is be tudod szerezni webáruházunkban.

 

Törekszünk arra, hogy széles árukínálatunkban minden olyan eszközt megtalálj, amely a tökéletes tisztaság eléréséhez szükséges. Ha további higiéniai termék beszerzését is tervezed, kérjük, görgess fel a lap tetejére, és válaszd ki a Higiéniai termékek menüpontot!

 

Tisztítószerek és takarítóeszközök a makacs szennyeződések ellen

 

Az éttermek állandó küzdelmet folytatnak a zsíros szennyeződések ellen. Az edények, konyhai eszközök és a padló tisztán tartása nem egyszerű feladat, éppen ezért szükségesek a különböző zsíroldók, fertőtlenítő szerek. A leégett, zsíros eszközök legjobban a kiváló minőségű, szórófejes Well Done hideg zsíroldó segítségével tisztíthatóak, mely a hagyományos és rozsdamentes edények, grillsütők, sütőrácsok sérülésmentes takarításához alkalmas.

 

A zsíroldó használatához szükséges mosogató szivacsokat szintén megtalálod webáruházunk kínálatában. A szivacsok hátoldalán található dörzsi karcmentes tisztítást eredményez. Külön fémből készült dörzsik is segíthetik a takarítási munkát, azonban ezek használatakor figyelnünk kell arra, hogy a szennyezett felület milyen anyagból készült, mivel az érzékenyebb felületeken nyomot hagyhat a fém súroló.

 

Általános fertőtlenítés, tisztítás

 

Szinte valamennyi háztartásban és vendéglátóipari egységben használatos a hypo, mely magas fertőtlenítő hatásával tökéletesen el tudja távolítani a baktériumokat, vírusokat, penészt. Amennyiben nincs elegendő helyed a nagyobb kiszerelésű vegyszer tárolására, akkor érdemes kipróbálnod a hypo port, melynek egy tasakja kis helyet foglal, mégis hígítás után 10 liternyi fertőtlenítőszer készülhet belőle. 

 

Az általános napi takarítás eszközei közül kiemelnénk a törlőkendőket, melyek szárazon és nedvesen is használhatóak. A Vileda világmárka termékében nem csalódsz majd, a puha törlőkendő leghatékonyabban nedvesen tudja eltávolítani a szennyeződéseket. Másik típusú törlőkendőink előnye, hogy három darab került egy csomagba, könnyű súlyuk és a nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően tartós anyaguk miatt igen kedveltek vásárlóink körében.

 

Mosogatás felsőfokon

 

Az éttermekben, büfékben a gördülékeny kiszolgálás alapfeltétele a gyors és pontos, összeszokott csapatmunka, ami elképzelhetetlen tisztítószer és takarítóeszköz nélkül. A mosogatás csak egy része ennek a folyamatnak, mégis a tiszta edények hiánya hamar megmutatkozik. A kiszolgálás tányérok, evőeszközök nélkül elképzelhetetlen. A munkafolyamat meggyorsítására mosogatógép használata ajánlott. A gép működéséhez szükséges mosogatógép tablettákat, öblítőt nálunk is beszerezheted. Ahhoz, hogy tartós és biztonságos legyen az eszköz működése, szükséges a regeneráló só időközönkénti használata is. Szerezd be ezt is nálunk!