Tálcazáró géppel fóliázható dobozok

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Az egyik legpraktikusabb csomagolási mód a zárófóliával ellátható műanyag edény. Amennyiben nem szükséges az étel többszöri kinyitása és visszazárása, akkor minden esetben a zárófóliás edényt érdemes használni.

 

A zárófóliával ellátható edények további előnye a széleskörű felhasználási lehetőség. Legyen szó hideg- vagy melegételről, zöldségről, húsról vagy készételekről, bármi elhelyezhető benne. Praktikussága miatt szinte elengedhetetlen kelléke minden hideg- és melegkonyhának, vendéglátóegységnek, vagy élelmiszer-feldolgozó üzemnek. Nézz szét a Tálcazáró géppel fóliázható dobozok kínálatban! Szerezd be tőlünk!Tudnivaló a zárófóliával ellátható edényekről

 

Az egyik legszéleskörűbben használt termékről van szó, mely megállja a helyét szinte bármilyen konyhatechnológiai eljárás során. Használata egyszerű, praktikus, higiénikus. Az anyaga polipropilén, amely a biztonságos műanyagok közé tartozik, szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható.

 

Felhasználási területtől függően választhatsz alacsony oldalfalú 650 ml-es vagy 850 ml-es dobozt, illetve magas oldalfalú 480 ml-es vagy 1250 ml-es dobozt. A dobozzáró fóliát is megtalálod a webshopban.

 

Felhasználás

 

Az edényt használhatjuk vákuummal, védőgázzal vagy vákuum nélkül. Amennyiben szükség van a benne tárolt étel hosszabb távú tartósítására, akkor mindenképpen olyan technológiát kell választani, ami megvédi a terméket a levegőben található mikroorganizmusoktól. A zárófóliával ellátott műanyag edényeket használhatod bármilyen hőmérsékletű élelmiszer csomagolására, alkalmas fagyasztott ételek tárolására is.

 

Védőgázas csomagolás

 

Védőgázas csomagolás esetén a csomagolás belsejében lévő, oxigént tartalmazó levegőt nitrogénre, szén-dioxidra vagy ezen gázok keverékére cserélik ki, mivel a levegőben lévő oxigén hatására megindulnának a bomlási folyamatok. A védőgáz azonban megvédi a terméket, így az tovább friss és eladható lesz. Ez a technológia leginkább friss húsok, felvágottak, sajtok, saláták esetén használatos.

 

Vákuum csomagolás

 

A vákuumcsomagolás egy igen elterjedt technológia, melyet gyakran alkalmaznak mind a háztartásokban, mind pedig az élelmiszeripari csomagolás során. Mivel az eljáráskor a levegő eltávolításra kerül, így a dobozban tárolt ételek eltarthatósági ideje többszörösére növekszik. Ez a technológia is elsősorban húsok, sajtok, zöldségek csomagolására ajánlott

 

Csomagolás vákuum és védőgáz nélkül

 

Legfőképpen az egy napon belül elfogyasztható készételek esetében ideális megoldás. Éttermi elcsomagolás, menükiszállítás, büfé menü, elviteles ételek esetén egyszerű, könnyű, higiénikus eljárás. Az így becsomagolt étel nem borul ki, nem folyik ki, és kibontásig könnyen tárolható. A műanyag doboz eldobható az étel elfogyasztása után, illetve szelektíven gyűjthető. 

 

Tálcazáró- és csomagológépek

 

Egy egyszeri beruházással különböző árkategóriájú fóliázó gépek vásárolhatók. Legyen szó éttermi elcsomagolásról vagy rendszeres ételcsomagolásról, főtt vagy nyers ételekről, könnyen eldönthető, hogy milyen jellegű gépre van szükség. Kell-e védőgáz vagy vákuum, illetve elegendő-e egy egyszerű egytálcás zárógép?

 

A zárófóliával ellátható edények lezárásához használandó fólia 150 mm széles és 200 m hosszúságú: a webshopunkban megtalálható.

 

A zárófóliás csomagolás egy elegáns és tiszta megoldás, mely széleskörű felhasználhatósága miatt rendkívül elterjedt és népszerű. Amennyiben még nem használod ezt az eljárást, de gondolkodsz rajta, bátran ajánljuk, vágj bele! Vásárold meg a neked megfelelő gépet, és szerezd be nálunk a szükséges anyagokat! Folyamatosan a rendelkezésedre állunk!