Szívószálak, keverők

Papír szívószál, lebomló szívószál és keverők

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Akár tetszik, akár nem, a szívószál egy szuper és népszerű termék, bár többen próbálták már kivezetni a piacról. A szívószálak, keverők használata azonban nemcsak praktikus, hanem kapcsolódik hozzá egy sajátos feeling, amit egyes italok esetében nem lehet nélkülözni. Legyen szó bármilyen korosztályról, mindenki számára létezik az az ital, amihez igényli a szívószálat. A szívószál készleten tartása tehát elkerülhetetlen nem csak a koktélbárok, de egy kávézó étterem, büfé számára is.

 

Nézd át Szívószálak, keverők terméklistánkat, és válaszd ki azokat a termékeket, melyet vendégeid igényelnek!


10termék 110

A szívószál és a keverőpálca kitűnő kiegészítő a műanyag poharakhoz és a papírpohárhoz, akár automatás italról van szó, akár te adod ki az italt. Ismerd meg történetüket, nézd meg a kínálatunkat!

 

Mihez használunk szívószálat?

 

Már a sumérok is készítettek szívószálat, amit meglepő módon ők sörivásra használtak. Az első szívószálakat szalmaszálból készítették, de a mai modern szívószálat 1888-ban szabadalmaztatták. Mondhatjuk akár egészségesnek is a használatát, mert a szívószállal felszívott szénsavas ital nem érintkezik a fogakkal, így csökkenthető a fogszuvasodás kockázata.

 

Szívószálat használhatunk jeges, hideg, vagy meleg italokhoz is. Szinte elképzelhetetlen nélküle a jégkása, a shake, a jeges kávé, de a koktélok alapvető kiegészítője is. Jólesik vele az üdítő, a limonádé, de a forró csokit is szívesen kortyolgatjuk a segítségével. Használhatjuk tehát bármilyen italhoz.

 

A törvényi változások következménye és hatása

 

Az Európai Unió meghatározta azoknak a műanyagtermékeknek a listáját, amelyeket az összes tagállamban ki kellett vonni a forgalomból. Ezt a listát azon információ alapján állították össze, hogy mely műanyagokat találták meg leggyakrabban Európa vízpartjain. Ebben a listában szerepelt a műanyag szívószál is, melyet 2021 júliusától már csak környezetbarát változatban lehet forgalmazni.

 

A törvényi változások tehát a szívószálak, keverőpálcák tekintetében anyagváltozást jelentettek. Az egyszer használatos termékeket környezetbarát változatban tudod megvásárolni, így azok eldobás után már nem fogják szennyezni a környezetet.

 

A szívószálak anyaga

 

A szívószálak új alapanyaga a papír és a biomassza lett. A papír szívószál a legnépszerűbb termék. Mivel megújuló alapanyag, ezért a termelése nem meríti ki a készleteket, és könnyen komposztálható.

 

A biomassza ipari termelésből származó faforgács, melyet növényi kötőanyagokkal ragasztanak össze. Ez az anyag kiválóan alkalmas szívószál gyártására.

 

A szívószálak összehasonlítása alapján elmondhatjuk, hogy a papír szívószálat inkább hideg italok fogyasztásához ajánljuk, mivel egy idő után pépesedést tapasztalhatunk. A biomassza szívószál stabilabb, teljesen vízálló.

 

Szívószálak, keverők termékkínálatunkban

 

A biomassza szívószálat két méretben kínáljuk vékony (6mm) és vastag (8mm) változatban. 100%-ban alkohol- és vízálló, lebomló, műanyagmentes. Kraft (barna) színű. Ezt a szívószálat egyesével csomagolva is megvásárolhatod.

 

Papír szívószálaink 8 mm átmérőjűek, és többféle színben ajánljuk. Megtalálod nálunk a kraft, a fehér, a fekete és a fekete-fehér csavart változatot.

 

A fa keverőpálca bambuszfából készült, és háromféle hosszban találod meg webshopunkban.

 

Nem kell koktélbárral rendelkezned ahhoz, hogy szükséged legyen szívószálra, keverőre, szinte biztos, hogy lesznek olyan vendégeid, akik kérni fogják. Ne kelljen nemet mondanod, mosolyogva nyújtsd át igény esetén! Tedd a kosaradba, és már szállítjuk is ki hozzád!