Salátás doboz, edény desszertnek

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Az eldobható műanyag salátás és desszertes tálak közös tulajdonsága, hogy rendkívül változatos méretben, alakban és színben találhatóak meg kínálatunkban, így könnyen ki tudod választani az adott termékhez leginkább illő csomagolást.

 

Az ebben a kategóriában található tálakba hidegkonyhai termékeket, desszerteket lehet csomagolni, mivel ezek a dobozok általában nem használhatóak mikrohullámú sütőben. Minden tálhoz megtalálható a megfelelő tető, így a csomagolás higiénikus és biztonságos. Edény salátának és desszertnek minden vendéglátóhelyen szükséges. Nézd át Salátás doboz, edény desszertnek választékunkat, és tedd a kosárba a neked megfelelőket!
29termék
 

Salátás- és desszertesedényeinkről

 

Termékkínálatunkban található víztiszta, fehér és fekete színű edény salátának és desszertnek. Attól függően lehet választani, hogy szükség van-e ezen ételek külsőleg vonzó módon történő bemutatására. 

 

Amennyiben előre elkészített termékről van szó, érdemes a víztiszta edényt használni, mivel a vevők vizuálisan fogják az ételt kiválasztani, és ezekben az edényekben remekül látszik desszert esetében a rétegezés, saláta esetében pedig a változatos összetevők.

 

Ha a megmaradt ételek elcsomagolásához keresel edényt, akkor a fehér színű terméket ajánljuk. Ételkiszállítás vagy street food esetén pedig nagyon trendi a fekete ételdoboz! Elsősorban salátákhoz ajánljuk, de a mostanában divatos ázsiai jellegű ételekhez is kiváló.

 

Edény salátának és desszertnek – milyen fajták kaphatók?

 

Az eldobható műanyag edények alakját tekintve webshopunkban széles termékpaletta közül lehet választani. Megtalálhatóak nálunk a négyszögletes, kerek, ovális vagy szirom alakú kelyhek és a hozzájuk való tető.

 

  • Mini salátás tál

 

A mini salátás tál elsősorban helyben fogyasztható savanyúság tárolására alkalmas. Térfogata 500 ml, csak rendelésre tudjuk szállítani.

 

  • Szirom kehely

 

A szirom kelyhek kétféle méretben vásárolhatóak meg. Alkalmasak saláta vagy desszert tárolására és esztétikus bemutatására. Tetővel rendelkeznek, így szállítás során sem sérül a termék, illetve a benne tárolt étel nem szárad ki, nem érintkezik közvetlenül a levegővel.

 

  • Variatál

 

A variatál kétféle méretben, ezen belül fehér színben és víztiszta színben is megvásárolható. Alkalmas bármilyen főétel, leves vagy desszert tárolására és szállítására, mivel tető is vásárolható hozzá. Fontos információ, hogy ez a termék nem mikrózható, ezért a benne tárolt étel vagy azonnal fogyasztandó, vagy pedig melegítéshez másik edénybe szükséges az ételt áthelyezni.

 

  • Yolo salátás tál és a snap-on tálka

 

Ezek a tálak rendkívül modern kinézetűek és mutatósak. Fekete színük miatt a saláta vegyes színei nagyon szépen harmonizálnak, így az étel friss, zamatos kinézetű lesz benne. Bármilyen hidegkonyhai étel elhelyezhető benne.

 

  • Kerek tálak

 

A kerek tálak elsősorban hidegkonyhai felhasználásra készültek. Többféle méretben, víztiszta és fehér színben kaphatók. Elhelyezhető benne különféle hidegkonyhai készítmény, de akár szószok, saláták, savanyúságok is.

 

  • Kelyhek

 

A víztiszta kelyhek két méretben vásárolhatóak meg webshopunkban. Amennyiben réteges terméket szeretnél készíteni, például pohárkrémet, joghurtot, akkor ez a kehely az ideális választás.

 

  • Hagner edények

 

A Hagner edények rendkívül népszerűek mind az áruk, mind pedig a széles méretválaszték miatt. 125 ml-től 500 ml-ig vásárolhatóak meg és tetőt is vásárolhatsz hozzájuk!

 

A salátás és desszert tálak a rendezvények, partyk, büfék, éttermek számára a legpraktikusabb megoldást nyújtják, mivel könnyen tárolhatók, kevés helyet foglalnak, könnyűek, olcsók és használat után egyszerűen eldobhatók.

 

Rendeld meg a szükséges készletet most!