Pizza doboz 26 cm - szögletes - PIZZÁS nyomat, barna
Pizza doboz 26 cm - szögletes - PIZZÁS nyomat, barna
64,27 Ft + áfa/db

Pizza doboz 26 cm - szögletes - PIZZÁS nyomat, barna

Rendelésre tartott termék. Minimum rendelés: 500 darab. Környezetbarát csomagolás, .piros színű PIZZA logóval. Így ismerheti még: pizza doboz, pizzásdoboz, pizzadobozok

A pizza dobozokat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! A gyártást megelőzőn egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. Mivel ennek a költségét a nyomat ismeretében tudjuk megadni, ezért a rendelést követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha a képen láthatótól eltérő kivitelű, fehér alapanyagból vagy több színnel (maximum kettő) történő egyedi pizzás dobozra volna szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

Több, mint 10 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma

Rendelhető
64,27 Ft + áfa/db
Részletek

Információ az egyedi pizza doboz gyártásáról:

A pizzás dobozokat a képen látható barna-barna, 3 rétegű „E” hullámkartonból gyártva (ez a pizzadobozok szokásos alapanyaga), 1 színnel logózva, azonos méretű és kivitelű (csapott vagy szögletes) általános nyomatos dobozzal megegyező áron tudod megrendelni. A gyártás egyedüli plusz költsége a flexo nyomáshoz szükséges nyomóforma elkészítése.

Amennyiben más, esetleg egyedi méretű, más kivitelű (csapott vagy szögletes sarkú), más alapszínű (fehér vagy barna) vagy 2 színnel nyomott pizza dobozt szeretnél gyártatni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.
nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A nyomóformát méretenként és nyomtatott színenként kell elkészítenünk a gyártás előtt, tehát ha 2 méretű dobozt is használsz és 2 színű a grafikád, akkor összesen 4db klisé készítése szükséges. A költség az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.
Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, a vágási és hajtási élekhez való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!
Rendelési minimum:
32 cm-nél kisebb méretű pizzadoboz esetében: 800 db/méret
32 cm vagy annál nagyobb méretű pizzadoboz esetében: 500 db/méret.
Gyártási tolerancia: az elkészült dobozok száma gyártástechnológiai okokból eltérhet 1000 db-ig +/- 30%, 1000 db < +/-10%. A túlgyártás számlázásra kerül.
Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. Túlgyártás esetén a fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.
Átfutási idő: az előleg beérkezését követően kb. 4-6 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.
Csomagolás: 100db-os egységekben pántolva és fóliázva
Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően.
Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként használja fel. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Pizza doboz 26 cm BBszIP
Magasság/méret:
26 cm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
hullámkarton
Szín:
barna / kraft
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-10018
Min. rendelhető mennyiség:
1000 db
Választható mennyiségek:
1000 db, 2000 db, 3000 db, 4000 db, ...
Helyettesítő termékek