Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Pizza doboz 22 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna
Pizza doboz 22 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna
57,07 Ft + áfa/db, (bruttó: 72,48 Ft/db)

Pizza doboz 22 cm - csapott sarkú - PIZZÁS nyomat, barna

Környezetbarát csomagolás piros színű PIZZA logóval. Így ismerheti még: pizza doboz, pizzásdoboz, pizzadobozok, pizzadoboz gyártás

A pizza dobozokat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! A gyártást megelőzőn egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. Mivel ennek a költségét a nyomat ismeretében tudjuk megadni, ezért a rendelést követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha a képen láthatótól eltérő kivitelű, fehér alapanyagból vagy több színnel (maximum kettő) történő egyedi pizzás dobozra volna szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

Raktáron
57,07 Ft + áfa/db, (bruttó: 72,48 Ft/db)
Részletek

Információ az egyedi pizza doboz gyártásáról:

A pizzás dobozokat a képen látható barna-barna, 3 rétegű „E” hullámkartonból gyártva (ez a pizzadobozok szokásos alapanyaga), 1 színnel logózva, azonos méretű és kivitelű (csapott vagy szögletes) általános nyomatos dobozzal megegyező áron tudod megrendelni. A gyártás egyedüli plusz költsége a flexo nyomáshoz szükséges nyomóforma elkészítése.

Amennyiben más, esetleg egyedi méretű, más kivitelű (csapott vagy szögletes sarkú), más alapszínű (fehér vagy barna) vagy 2 színnel nyomott pizza dobozt szeretnél gyártatni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.
nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A nyomóformát méretenként és nyomtatott színenként kell elkészítenünk a gyártás előtt, tehát ha 2 méretű dobozt is használsz és 2 színű a grafikád, akkor összesen 4db klisé készítése szükséges. A költség az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.
Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, a vágási és hajtási élekhez való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!
Rendelési minimum:
32 cm-nél kisebb méretű pizzadoboz esetében: 800 db/méret
32 cm vagy annál nagyobb méretű pizzadoboz esetében: 500 db/méret.
Gyártási tolerancia: az elkészült dobozok száma gyártástechnológiai okokból eltérhet 1000 db-ig +/- 30%, 1000 db < +/-10%. A túlgyártás számlázásra kerül.
Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. Túlgyártás esetén a fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.
Átfutási idő: az előleg beérkezését követően kb. 4-6 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.
Csomagolás: 100db-os egységekben pántolva és fóliázva
Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően.
Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként használja fel. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Magasság/méret:
22 x 22 x 3 cm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
hullámkarton
Szín:
barna / kraft
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-10022
Min. rendelhető mennyiség:
800 db
Választható mennyiségek:
800 db, 900 db, 1000 db, 1100 db, ...
Hasonló termékek