Party pohár, exkluzív poharak

Party pohár, exkluzív poharak

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Vannak olyan rendezvények, amelynek a színvonala miatt üvegpohár alkalmazása lenne a megfelelő, de bármi ok miatt ez nem lehetséges. Ebben az esetben nem használhatunk egyszerű műanyag poharat, hiszen a vendégek számára muszáj biztosítani az exkluzivitás érzését. A megoldás a party pohár, exkluzív pohár, ami mind kinézetében, mind pedig a feelingjében megadja a résztvevők számára azt az érzést, hogy ez valóban egy magas színvonalú, minőségi rendezvény.

 

Az exkluzív poharakat többféle méretben és formában megtalálod ebben a kategóriában. Nézd át a Party pohár, exkluzív poharak kategóriát, és rendeld meg a megfelelőt!Egy rendezvény szervezése nagyon szerteágazó feladat. Akár csak egy családi eseményről van szó, akár több száz fős rendezvényről, minden részletnek stimmelnie kell. A legkisebb probléma bekövetkezését is meg kell előzni, hogy a vendégeknek semmilyen keserű szájízük ne legyen. Webshopunkban rengeteg féle pohár közül tudsz választani, figyelj arra, hogy mindig a rendezvényhez illőt vásárold meg!

 

Mikor érdemes a party pohár, exkluzív poharak használatát előnyben részesíteni?

 

Amennyiben olyan rendezvényt szervezünk, vagy olyan rendezvényen veszünk részt, ahol az üvegpohár használata bármilyen oknál fogva nem praktikus, akkor meg kell oldani az italok felszolgálását más jellegű poharakkal.

 

Az üvegpohár használata sok esetben veszélyes lehet, például egy medencés partin vagy egy gyermekrendezvényen, esetleg egy koncerten. Sok ilyen eseményre még az italos üvegeket sem engedik be a balesetveszély elkerülése érdekében. Ha a tömegben eltörik egy pohár, akkor az sérülést okozhat, illetve egy medencés buli esetében az üvegszilánk belekerülhet a vízbe, amit aztán csak a medence leengedésével lehet kitakarítani.

 

Természetesen vannak többször használható, mosogatható és újrapoharak is, de ha nem szeretnénk az időt mosogatással tölteni, illetve a poharakat hozni-vinni, tisztítani, fertőtleníteni, akkor a party pohár használata az ideális.

 

Mi jellemzi ezeket a poharakat?

 

A poharak PS (polisztirol) alapanyagból készültek, kemény falúak, minőségi megjelenésűek. A party poharak üvegtisztaságúak, átlátszóak, ezért teljesen megfeleltethetőek az üvegpohárnak. Formájukat, alakjukat tekintve is az üvegpoharak ihlették, például ugyanolyan talpas pohár formájuk van, mint az üvegpohárnak. Használhatók ezért minden olyan rendezvényen, ahol az olcsó, puha falú, műanyag poharak nem fejeznék ki igazán a rendezvény színvonalát.

 

A megfelelő mennyiség kitöltéséhez poharaink mércét is tartalmaznak, így megkönnyítik, meggyorsítják az ital kimérését. A talpas borospoharakba akár pohárdesszertet is tálalhatsz, a kisebb poharak pedig áruházi kóstoltatásra is kiválóan megfelelnek.

 

Termékválasztékunk

 

A pálinka felszolgálásához választhatsz talpas pálinkás poharat, vagy talp nélkülit. A talp nélkülit megvásárolhatod 2 cl-es vagy 4 cl-es űrtartalomban, illetve a snapszos változatot, amelyen szerepel a 2 cl, 4 cl, 5 cl jelzés. A talpas pálinkáspoháron 2 cl és 4 cl jelzés szerepel.

 

Műanyag talpas borospoharaink 100 ml, 150 ml, 200 ml-es méretben, műanyag koktélos-, long drink poharaink pedig 200 ml és 300 ml-es méretben vásárolhatóak meg.

 

A party pohár, exkluzív poharak használata a legmegfelelőbb választás, ha a parti exkluzív jellegű és szeretnénk a vendégek felé a magas színvonalat képviselni, de nem használhatunk üvegpoharat, azonban mosogatni, fertőtleníteni, koszos poharakat hurcolni sem szeretnénk. 

 

Ezek a termékek biztosítják az exkluzivitás érzését, és használat után egyszerűen eldobhatók. Érdemes többféle terméktípust a kosárba tenni, hogy a teljes italválasztékot fel tudjuk szolgálni!