Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Party pohár, exkluzív poharak

Keményfalú műanyag poharak minden party szolgálatában. Exkluzív megjelenés, egyszer használatos, vastag falú kivitel. A termék alapanyaga üvegtisztaságú, így, ha műanyag pezsgős poharat, talpas boros poharat, pálinkás poharat (feles poharat), műanyag party poharat, long drink poharat keresel, akkor megtaláltad. Javasoljuk a terméket minden olyan helyen, ahol fontos a minőségi, jó megjelenésű eldobható műanyag pohár, de az üvegpohár használata nem lehetséges.


Előfordul, hogy olyan rendezvényt kell megszervezni, ahol a hagyományos, olcsó poharak nem megfelelőek, mivel nem fejezik ki igazán a rendezvény színvonalát. Talpas boros pohár 1dl-es és 1,7dl-es és 2dl-es méretben, műanyag talpas feles/pálinkás pohár, 4cl-es űrméretben, műanyag talpas pezsgőspohár, 2dl-es és 3dl-es keményfalú koktélos és long drink pohár mind a választékunkat képezik. Ezek a műanyag poharak nem csak egy állófogadás kellékei lehetnek. Talpas boros poharakat akár pohárdesszertek tálalására is használhatod, míg kisebb műanyag poharainkkal áruházi kóstoltatáshoz is megfelelők.