Papírtáska szalagfüles 18x22+8 cm barna
Papírtáska szalagfüles 18x22+8 cm barna
33,63 Ft + áfa/db

Papírtáska szalagfüles 18x22+8 cm barna

8cm talppal
A szalagfüles papírtáska kedvelt, mivel strapabíró, füle többrétegű, talpa erős és ragasztott. A papírtáska környezettudatos, ráadásul újrahasznosítható csomagolás, mindeközben könnyen válhat céged reklámjává.
Ha egyedileg logózott papírtáskát szeretnél, akkor olvasd el részletes tájékoztatónkat, jelöld ki és rakd a kosárba a kiegészítő szolgáltatást is! Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot és segít, hogy mihamarabb saját logós papírtáskád legyen.
Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

15 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma.

Raktáron :  16750 db
33,63 Ft + áfa/db
16750 db raktárról, azonnal
A megrendelt árut akár díjmentesen kiszállítjuk. INFO »
Kiszerelés: 250db/karton
Átmérő felül/alul
n.a.
Szín
kraft/barna
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Információ a szalagfüles papírtáskák egyedi szitázásáról:

 

A papírtáskát kérésedre egyedi, maximum 2 színes grafikával tudjuk 250db-tól (de minimum az adott termék kartonos kiszerelésének mennyiségétől), felár ellenében logózni. Az egy színes, egy oldalon történő logózás árát fent láthatod. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé. Ha a papírtáskára 2 színes grafikát álmodtál meg, akkor a fenti, logózásra vonatkozó árakkal duplán kell kalkulálnod a termék árán felül! Ugyanígy az ár kétszeresével kell számolnod, ha egymással szemben, mindkét oldalon szeretnéd megjeleníteni a logót. Mivel a fenti kalkulátorunk 1 oldalon 1 színnel történő logózásra ad ajánlatot, ezért az attól eltérő kivitelre külön ajánlatot küldünk, de azért kalkulálni tudsz vele.

 

Ha nagyobb mennyiségű, vagy teljes felületen nyomott, egyedi papírtáskára van szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

 

A táskák méretének értelmezése: szélesség x magasság + talpszélesség

Anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.

Látványterv: a logózott papírtáska gyártásának ajánlatadási fázisában díjmentes hangulattervvel segítjük a döntést. A megrendelés fázisában méretpontos látványtervet küldünk. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, az oldalvonalakhoz való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!

Rendelési minimum: 250 db/típus/méret (a legkisebb kartonos kiszerelés). Minél többet vásárolna, annál kedvezőbb a nyomási költség.

Nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel és egy néhány ezer forintos beállási költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A nyomóformát méretenként és nyomtatott színenként kell elkészítenünk a gyártás előtt. Ugyanakkor ha kétoldali nyomtatást kérsz ugyanazzal a grafikával, például 1 színnel, akkor elég 1 szitát készítenünk. A fenti költségek közül a szitakészítés az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik, viszont a beállási költség felszámításra kerül.  

Gyártási tolerancia: bizonyos esetekben előfordulhat +/- 10-15 %. A túlgyártás számlázásra kerül.

Csomagolás: a logózást követően a termékek ömlesztve kerülnek vissza az eredeti kartonjukba

Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. A fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.

Átfutási idő: a látványterv jóváhagyását és az előleg összeg beérkezését követően kb. 3-4 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.

Méretpontos látványtervet az összeg beérkezése után tudunk készíteni, előtte hangulattervet tudunk készíteni.

Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően. A számlán lévő nyomdai szolgáltatások nem képezik a szállítási költség számításának alapját.

Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként felhasználja. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Papírtáska szalagfüles 18x22+8 cm barna
Anyag:
papír
Brand:
Wimex
identifier_exists:
no
Cikkszám:
PAP-01-14002
Min. rendelhető mennyiség:
250 db
Választható mennyiségek:
250 db, 500 db, 750 db, 1000 db, ...
Helyettesítő termékek