Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

shaker-pohar-mini-koktelos-pohar-fedelezheto-pohar-mini-shaker-pohar-200_ml-mua0411
Mini shaker pohár 200 ml, Prémium (∅78mm)
23,68 Ft + áfa/db, (bruttó: 30,07 Ft/db)

Mini shaker pohár 200 ml, Prémium (∅78mm)

Műanyag 200ml-es víztiszta shaker pohár. Exkluzív kinézete miatt optimális turmixok, gyümölcs saláták, valamint koktélok felszolgálására is.
Raktáron
23,68 Ft + áfa/db, (bruttó: 30,07 Ft/db)
Részletek

Így ismerheted még: shaker pohár, koktélos pohár, műanyag pohár, fedelezhető pohár

 

Tájékoztató a műnyag shaker és koktélos poharak egyedi logózásról:

 

A műanyag poharakat kérésedre egyedi, maximum 2 színes grafikával tudjuk 500db-tól, felár ellenében logózni. Az egy színes logózás árát a fent láthatod. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé. Ha poharadra 2 színes grafikát álmodtál meg, akkor a fenti, logózásra vonatkozó árakkal duplán kell kalkulálnod a pohár árán felül.

 

A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége.

 

Ha nagyobb mennyiségű, vagy nagyobb felületen, akár teljes külső paláston történő több színes nyomattal ellátott egyedi papírpohárra van szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.

 

nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díja 4500Ft+áfa/szín. A nyomóformát űrméretenként kell elkészítenünk. A költség utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.

 

Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni.

 

Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. A fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes. Az utaláshoz díjbekérőt küldünk neked.

 

Átfutási idő: a látványterv jóváhagyását és az előleg összeg beérkezését követően kb. 2 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is. Amennyiben 1 éven túl történik utánrendelés, a kliséköltség ismét felszámolásra kerül.

 

Csomagolás: A termékek a logózási folyamatot követően visszakerülnek az egységcsomagolásukba. A nyomási költségek a csomagolás árát tartalmazzák

 

Szállítás: a termékek átvehetők pomázi raktárunkban vagy Budapestre akár díjmentesen kiszállítjuk (nettó 30.000 Ft -os termék rendelés esetén). Az ország további településeire vagy a 30.000 Ft-ot el nem érő rendelés esetén futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket a megrendelőhöz

 

Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként felhasználja. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, azt jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Shaker mini pohár 228/200 ml Prémium (8,6g)
Magasság/méret:
85 mm
Átmérő felül/alul:
78/45 mm
Anyag:
PET
Szín:
víztiszta
EAN:
5907739664051
Kiszerelés:
50db/csomag, 1250db/karton
Cikkszám:
POH-00-01010
Min. rendelhető mennyiség:
50 db
Választható mennyiségek:
50 db, 100 db, 150 db, 200 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek