Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Kiegészítő termékek

A vendéglátásban nagyon sokféle csomagolástechnikai, papír- és egyéb termékre van szükség, amelyek egy jelentős része webshopunkban megvásárolható. A kiegészítő termékek kategóriájában megtalálhatod az elcsomagolt ételek elvitelét segítő szatyrokat, illetve egyéb higiéniai műanyag termékeket.

 

Ezen kívül találhatsz nálunk pénztárgépszalagot, terminálszalagot, hőpapírt, valamint a csomagolást és a konyhatechnológiát is segítő alufóliákat, folpackokat, frisspackokat.

Ne felejtsd el vásárláskor ezeket is megrendelni!

Műanyag tasakok

 

Legyen szó vendéglátásról vagy kereskedelmi egységről, a tasakok, táskák, zsákok beszerzése elengedhetetlen. Használatuk egyszerű, a termék könnyen beléjük helyezhető, nem szakadnak ki, nem áznak el. A zacskókat ingvállas, illetve normál kivitelben is árusítjuk. 

 

Amennyiben figyelsz a környezetre, akkor nálunk környezetbarát zacskókat is vásárolhatsz. A PLA ingvállas táskáink 100%-ban természetes anyagból készültek, PLA alapúak, vagyis alapanyaguk a növényi keményítő. Ezek a zacskók biológiai úton lebomlanak, így a hagyományos műanyaghoz képest nem szennyezik a környezetet. 

 

A PLA zacskókat 18x35 cm, 28x50 cm, 35x55 cm-es méretben, 100 db-os csomagban árusítjuk, illetve kapható belőlük rollos füles tasak is, amelyen 200 db feltekert tasak található. A PLA tasakokat fül nélküli változatban is megrendelheted, szintén többféle méretben.

 

Természetesen hagyományos nejlontasakot is találsz nálunk 20x30 cm, 25x35 cm, 30x40 cm, rollos, tépős változatban, egy tekercs 500 db-os. Kiválóan alkalmas étel csomagolásához, ideális pékáruk, zöldségek, gyümölcsök szállításához. Nálunk megtalálhatod 15x15 cm-es, hamburgerhez, gyroshoz való tasakot is.

 

A konyha és a vendéglátóhelyek tisztasága érdekében többféle szemeteszsák közül is tudsz válogatni. A hulladékok higiénikus elhelyezéséhez kínáljuk az 50 és 60 l-es, valamint a nagyobb, 110 és 150 l-es szemeteszsákokat.

 

Alufólia, folpack

 

Az alufólia minden konyhában alapfelszerelés, mivel könnyen használható és széles felhasználási területe van. Bírja a hőt, bármilyen technológiai folyamatban használható. Mi 30 cm szélességű és 30 méter hosszúságú fóliát, valamint 100 m hosszúságú fóliát árusítunk, melyet buborékfóliába csomagoltunk, de ha szélesebb változatot szeretnél, akkor a 40 cm-es méretet is megtalálod, mely 100 méter hosszúságú.

 

A folpack használatát akkor javasoljuk, ha nem túl forró termék csomagolását kell megoldani. Könnyen nyúlik, felveszi a csomagolandó étel alakját, higiénikus, könnyen használható. 30 és 45 cm szélességben, illetve előre perforált változatban kapható.

 

A sütőpapír használata rendkívüli módon megkönnyíti a sütési folyamatot, mivel megvédi a tepsit, tálat, és a sütés végén egyszerűen kidobható, de többször is használható. Szilikonos változatban, 8m-es hosszúságban árusítjuk.

 

A habtálcafólia a habtálca lefedésére használható, kétféle méret közül választhatsz.

 

Kiegészítő termékeink között megtalálhatod még a raklapfóliát, mely az EUR vagy az egyutas raklapon található áruk egyesítő csomagolására szolgál.

 

Egyéb kiegészítő termékek

 

Fontos kiegészítő termékek közé tartoznak a terminálszalagok, pénztárgépszalagok, hőpapírok. A hőpapír rendkívül tartós, finom felületű, porlódásmentes anyag, melyet a vásárló a fizetéskor megkap, és a rányomtatott adatoknak hosszú ideig láthatónak kell maradnia. A szalag blokkok, nyugták, számlák nyomtatására alkalmas. A szalagok különböző méretűek, és láthatási garanciával rendelkeznek.

 

Nézz szét kínálatunkban!