Kiegészítő termékek

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A vendéglátásban nagyon sokféle csomagolástechnikai, papír- és egyéb termékre van szükség, amelyek egy jelentős része webshopunkban megvásárolható. A kiegészítő termékek kategóriájában megtalálhatod az elcsomagolt ételek elvitelét segítő szatyrokat, illetve egyéb higiéniai műanyag termékeket.

Ezen kívül találhatsz nálunk pénztárgépszalagot, terminálszalagot, hőpapírt, valamint a csomagolást és a konyhatechnológiát is segítő alufóliákat, folpackokat, frisspackokat. Ne felejtsd el vásárláskor ezeket is megrendelni! Nézz szét a Kiegészítő termékek kínálatban!

Műanyag tasakok

 

Legyen szó vendéglátásról vagy kereskedelmi egységről, a tasakok, táskák, zsákok beszerzése elengedhetetlen. Használatuk egyszerű, a termék könnyen beléjük helyezhető, nem szakadnak ki, nem áznak el. A zacskókat ingvállas, illetve normál kivitelben is árusítjuk. 

 

Amennyiben figyelsz a környezetre, akkor nálunk környezetbarát zacskókat is vásárolhatsz. A PLA ingvállas táskáink 100%-ban természetes anyagból készültek, PLA alapúak, vagyis alapanyaguk a növényi keményítő. Ezek a zacskók biológiai úton lebomlanak, így a hagyományos műanyaghoz képest nem szennyezik a környezetet. 

 

A PLA zacskókat 18x35 cm, 28x50 cm, 35x55 cm-es méretben, 100 db-os csomagban árusítjuk, illetve kapható belőlük rollos füles tasak is, amelyen 200 db feltekert tasak található. A PLA tasakokat fül nélküli változatban is megrendelheted, szintén többféle méretben.

 

Természetesen hagyományos nejlontasakot is találsz nálunk 20x30 cm, 25x35 cm, 30x40 cm, rollos, tépős változatban, egy tekercs 500 db-os. Kiválóan alkalmas étel csomagolásához, ideális pékáruk, zöldségek, gyümölcsök szállításához. Nálunk megtalálhatod 15x15 cm-es, hamburgerhez, gyroshoz való tasakot is.

 

A konyha és a vendéglátóhelyek tisztasága érdekében többféle szemeteszsák közül is tudsz válogatni. A hulladékok higiénikus elhelyezéséhez kínáljuk az 50 és 60 l-es, valamint a nagyobb, 110 és 150 l-es szemeteszsákokat.

 

Alufólia, folpack

 

Az alufólia minden konyhában alapfelszerelés, mivel könnyen használható és széles felhasználási területe van. Bírja a hőt, bármilyen technológiai folyamatban használható. Mi 30 cm szélességű és 30 méter hosszúságú fóliát, valamint 100 m hosszúságú fóliát árusítunk, melyet buborékfóliába csomagoltunk, de ha szélesebb változatot szeretnél, akkor a 40 cm-es méretet is megtalálod, mely 100 méter hosszúságú.

 

A folpack használatát akkor javasoljuk, ha nem túl forró termék csomagolását kell megoldani. Könnyen nyúlik, felveszi a csomagolandó étel alakját, higiénikus, könnyen használható. 30 és 45 cm szélességben, illetve előre perforált változatban kapható.

 

A sütőpapír használata rendkívüli módon megkönnyíti a sütési folyamatot, mivel megvédi a tepsit, tálat, és a sütés végén egyszerűen kidobható, de többször is használható. Szilikonos változatban, 8m-es hosszúságban árusítjuk.

 

A habtálcafólia a habtálca lefedésére használható, kétféle méret közül választhatsz.

 

Kiegészítő termékeink között megtalálhatod még a raklapfóliát, mely az EUR vagy az egyutas raklapon található áruk egyesítő csomagolására szolgál.

 

Egyéb kiegészítő termékek

 

Fontos kiegészítő termékek közé tartoznak a terminálszalagok, pénztárgépszalagok, hőpapírok. A hőpapír rendkívül tartós, finom felületű, porlódásmentes anyag, melyet a vásárló a fizetéskor megkap, és a rányomtatott adatoknak hosszú ideig láthatónak kell maradnia. A szalag blokkok, nyugták, számlák nyomtatására alkalmas. A szalagok különböző méretűek, és láthatási garanciával rendelkeznek.

 

Nézz szét kínálatunkban!