Higiéniai termékek

Higiéniai termékek

 

Olcsó higiéniai termékeket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A higiénia biztosítása elsődleges feladat minden kereskedelmi, vendéglátóipari egység számára. A higiéniai előírásokat jogszabályok is rögzítik, melyeknek kötelező megfelelni. Ezt a feladatot higiéniai termékek biztosításával tudod megoldani. 

 

A higiéniai termékek magukban foglalják a papírárukat, valamint a takarításhoz szükséges egyéb eszközöket is. Az eszközökön kívül szükség van tisztítószerekre, fertőtlenítőszerekre, melyeket webshopunkban szintén meg tudsz vásárolni. Nálunk egy helyen szerezheted be azokat a higiéniai termékeket, melyekkel eleget tudsz tenni a hatósági előírásoknak. Nézz szét a Higiéniai termékek kínálatban!

Milyen előírásoknak kell megfelelned?

 

Ahhoz, hogy a konyhád megfeleljen a biztonságos étel-előállítási feltételeknek, be kell tartanod az Európai Parlament és Tanács 852/2004 EK rendeletét. Ennek betartásához adnak segítséget a Higiéniai Munkacsoport által kiadott “Jó Higiéniai Gyakorlat” útmutatók, melyek meghatározzák azokat a higiéniai követelményeket, amelyeket be kell tartani azokon a helyeken, ahol élelmiszert készítenek vagy dolgoznak fel.

 

Az útmutatók tartalmazzák egyrészt az élelmiszer-feldolgozásra, másrészt pedig a dolgozók higiéniájára vonatkozó elvárásokat. Ezek az elvárások a HACCP alapelvein nyugszanak. Az ajánlások kiemelt célja, hogy az élelmiszerrel érintkező dolgozók tisztálkodása, valamint a helyiségek folyamatos tisztántartása megoldott legyen. Ehhez neked kell biztosítanod a személyi és tárgyi feltételeket.

 

Higiéniai termékek webshopunkban

 

Az előírások betartásához folyamatos takarításra van szükség. Ezen az oldalon három kategóriába soroltuk a higiéniai termékeket. Az első kategóriában a higiéniai papírtermékeket találod, a második kategóriában védőeszközöket, gumikesztyűket találsz, a harmadik kategóriába gyűjtöttük össze a tisztítószereket és a takarítóeszközöket. A kategóriákon belül találod azokat a termékeket, melyek a tisztaság fenntartásához szükségesek.

 

Higiéniai papírtermékek

 

A papírtermékek fogyóeszközök, ezért ennek beszerzésére mindig figyelned kell. Nem fogyhat el, képezz belőle mindig tartalékot! Itt találod a papír kéztörlőket és a folyékony szappant a kényelmes használatukhoz szükséges adagolókkal, a WC-papírt többféle kiszerelésben és vastagságban, ipari és háztartási változatban, valamint ezek adagolásához WC-papír adagolót is vásárolhatsz.

 

Védőeszközök, gumikesztyűk

 

Ebben a kategóriában azokat a védőeszközöket tudod megvásárolni, melyek a személyes higiénia körében a ruházat, a bőr védelmét szolgálják, illetve megakadályozzák, hogy az élelmiszerre a dolgozóról szennyeződés kerüljön át. Itt találod a nejlonkötényt, hajhálót, lábzsákot, valamint a gumikesztyűket is többféle változatban.

 

Tisztítószerek, takarítóeszközök

 

A takarításhoz, mosogatáshoz szükséges alapvető eszközök: törlőkendő, szivacs, fémsúroló, felmosófej, felmosónyél, partvis, vödör, lapát, nedves törlőkendő található ebben a kategóriában, ezenkívül mindenféle tisztítószer. Itt találod a mosogatószert, zsíroldót, ablaktisztítót, fertőtlenítőt, trisót. A tisztítószerek egy részét gazdaságos, nagy kiszerelésben is megvásárolhatod.

 

Vállalkozásodat bármikor felkereshetik a NÉBIH ellenőrei, akik megvizsgálják, hogy mindenben megfelelsz-e az előírásoknak. Az ellenőrzés során nemcsak a napi takarítási és egyéb jegyzőkönyveket, hanem fizikális szemrevételezést, esetlegesen mintavételezést is végeznek. Ne hagyd, hogy fogást találjanak rajtad! Felelj meg minden előírásnak, és ehhez szerezd be a higiéniai termékeket nálunk!