Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

harmony-33-33cm-2-retegu-feher-250-lap
Harmony szalvéta 33x33cm, 2 rétegű, fehér (250 lap)
1 217,70 Ft + áfa/cs, (bruttó: 1 546,48 Ft/cs)

Harmony szalvéta 33x33cm, 2 rétegű, fehér (250 lap)

Hófehér, kétrétegű szalvéta 33 x 33cm-es méretben. 1/4 hajtogatású, minőségi termék, kérheti akár egyedileg logózva.
Raktáron
1 217,70 Ft + áfa/cs, (bruttó: 1 546,48 Ft/cs)
Részletek

Információ a szalvéta egyedi, tamponos logózásáról:

 

A szalvétát kérésedre maximum 1 színű grafikával 500db-tól (de minimum az adott termék értékesítési mennyiségétől) tudjuk felár ellenében logózni. Az egy színnel történő logózás árát fent láthatod. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé!

A nyomat ezzel a technológiával maximum egy 60x60 mm méretű lehet.

Ha nagyobb mennyiségű, vagy nagy felületen nyomott, egyedi szalvétára van szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

 

A szalvéta méretének értelmezése: a termék széthajtott mérete

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.

nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díja 4500Ft+áfa. A költség utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.

Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni.

Rendelési minimum: 500db, de minimum az adott termék értékesítési mennyisége

Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. A fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes. Az utaláshoz díjbekérőt küldünk neked.

Átfutási idő: a látványterv jóváhagyását és az előleg összeg beérkezését követően kb. 2 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is. Amennyiben 1 éven túl történik utánrendelés, a kliséköltség ismét felszámolásra kerül.

Csomagolás: A termékek a logózási folyamatot követően ömlesztve kerülnek be egy kartondobozba.

Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően. A számlán lévő nyomdai szolgáltatások nem képezik a szállítási költség számításának alapját.

Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként felhasználja. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Harmony szalvéta 250 lap 2 rét.
Magasság/méret:
33x33 cm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
papír
Szín:
fehér
Kiszerelés:
7cs/karton
Cikkszám:
PAP-01-19003
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek