Finger Food

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Az egyre divatosabb finger food ételek felszolgálására, kiszállítására készült műanyag dobozokban kínált ételek, kiválóan mutatnak, jól megfelelnek a vendégváró falatkák dekoratív tálalására. Rendeld meg a vendéglátóipari egységed által készített falatkák kínálására leginkább alkalmas termékeink bármelyikét!

 

Az általunk forgalmazott kínálók között találhatsz azonnali tálalásra készült darabokat, illetve a kiszállításhoz szükséges, zárható tetővel rendelkező tálakat, poharakat. Az áttetsző, víztiszta műanyag termékek biztosítják a gusztusos tálalást és a higiénikus szállítást. Nézz szét a Finger Food kínálatban!


7termék 17

Finger food - falatnyi élvezet

 

Napjainkban egyre divatosabb étkezési forma a finger food, mely kis falatkákat, evőeszközök nélkül is könnyen elfogyasztható ételek felszolgálását jelenti. Régebben a partik sztárja a mini szendvics volt, most inkább választják a megrendelők az elegánsabb, kifinomultabb finger food kínálatot. Attól függetlenül, hogy a vendégek evőeszközök nélkül fogják-e meg az ételeket, kötetlen megbeszéléseken, céges rendezvényeken szintén jó választás a falatkák felszolgálása.

 

Éttermed, büféd vagy street food pavilonod választékában már biztosan megtalálhatóak ezek a fajta ételek, felszolgálásukhoz mi biztosítani tudjuk a megfelelő csomagolóanyagokat. Az általunk forgalmazott finger food poharak és tálkák, víztiszta anyagból készültek, tökéletesen átlátszóak, így a bennük elhelyezett élelmiszerek önmagukat tudják “kínálni”.

 

Látványos tálalás

 

A kis mennyiségű étel látványos felszolgálását segíti, hogy a kínálatunkban megtalálható poharak és tálak felfelé öblösödnek, így a bennük elhelyezett ételek első ránézésre nagyobb adagnak tűnnek. A műanyagból készült termékek eldobhatóak, ezért később a mosogatással sem kell bajlódnunk.

 

Amennyiben további eldobható termékekkel szeretnéd bővíteni ételeid csomagolását, akkor kérjük, hogy görgess fel a felső menüsorba, és válaszd ki az Eldobható műanyag termékek menüpontot, majd rendeld meg a megfelelő csomagolóanyagot!

 

Higiénikus, sérülésmentes szállítás

 

Ha még nem rendelkezel finger food kínálattal, akkor itt az ideje, hogy étlapod színesítsd ezekkel az apró, ám annál összetettebb és finomabb ételekkel! Ne gondold, hogy csak partikra, állófogadásokra szoktak hasonló ételeket rendelni! Esküvők, születésnapi bulik, céges rendezvények abszolút nyerő fogása közé tartozik az apró falatkák mennyei kínálata. A látványasztalokon összekészített, áttetsző tálakban szervírozott magyaros vagy nemzetközi ízesítésű finger food emeli a parti fényét. A finger food falatokat akár előételként is felszolgálhatod éttermedben, ezzel is követve a gasztronómiai trendeket.

 

Kitűnő szolgáltatás catering cégek számára a finger food ételek kiszállítása, felszolgálása, ehhez kapcsolódóan ajánljuk pagoda táljainkat és poharainkat, melyek fedővel készültek. Így a rendezvényekre történő kiszállítás során nem sérülnek, nem deformálódnak az előre összeállított falatkák, emellett a higiénikus tálalás is abszolút megoldott.

 

Cégünk 2009 óta szolgálja ki nemcsak a vendéglátóipari egységeket, hanem a catering szolgáltatók, más profilú cégek és magánszemélyek élelmiszeripari csomagolóanyag igényeit. Webáruházunkban történt megrendelés után budapesti partnereink számára saját gépkocsival történik a megvásárolt termékek kiszállítása, az ország többi részébe pedig megbízható futárszolgálat segíti ügyfeleink kiszolgálását. Törekszünk a pontos, precíz szállításra, hiszen tudjuk mennyire fontosak a vállalkozások számára ezek a szempontok is. Várjuk megrendelésed!