Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok

Kategóriánk termékei ideálisak bármely büfé, gyorsétterem megrendelt ételeinek kiszállítására, elviteles kiszolgálására. Az egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok mindegyike jó záródást biztosít, így a bennük tárolt élelmiszer nem folyik szét. Termékeink tárolása egyszerű, hiszen egymásba helyezhetőek az azonos méretű, formájú edények.

 

A különböző vendéglátóipari egységek számára nélkülözhetetlen eszközök közül könnyen kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő termékeket, csak görgess lefelé oldalunkon!
 

Adj vizuális élményt vevőidnek

 

Az átlátszó, víztiszta, egybefedeles dobozok hatalmas előnye, hogy tökéletesen láthatóak a bennük tárolt ételek. A saláták, hidegkonyhai készítmények színes kavalkádja csábítóan hívogatja a tekintetet, és kóstolásra ösztönöz. A háromszög szendvicsek esetében szintén fontos a kinézet, hiszen az egymásra épülő rétegekben található zamatos alapanyagok látványa, ugyanúgy fogyasztásra bíztat.

 

Prémium megjelenést kölcsönöznek majd ételeid számára delikát tálkáink, melyekbe bátran tehetsz zöldség-gyümölcs keverékeket, süteményeket. Jól záródó fedelük biztosítja, hogy a nedvesebb összetevők se kerüljenek a dobozon kívülre.

 

Az átlátszó műanyag dobozokban elhelyezett különböző édességek és saláták megfelelő védelemben részesülnek, mivel ezek a tárolóedények strapabíró alapanyagok felhasználásával készültek. Kevésbé deformálódnak, mint a papírból készült hasonló termékek, illetve nem kell attól tartanod, hogy elzsírosodnak, vagy a nedvesség hatására szétolvadnak, így károsítva az általad becsomagolt élelmiszereket.

 

Az egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok előnye

 

Ebben a kategóriában valamennyi termékünk rendelkezik zárható fedéllel, így ezek a dobozok a biztonságos kiszállítás ideális eszközei. A pillekönnyű, műanyagból készült, egybefedeles salátás, cukrász és hidegkonyhai dobozok nem jelentenek súlytöbbletet a szállításnál, illetve egységes formájuk miatt egyszerűen elhelyezhetőek a futárok által használt tárolókban, táskákban. 

 

Egyszerhasználatos termékekről lévén szó, nem kell a vásárlónak mosogatnia, az ételek elfogyasztása után a csomagolóanyagok eldobhatóak. 

 

Amennyiben további eldobható műanyag termékre is szüksége van vállalkozásodnak, akkor kérlek, hogy lépj vissza a főkategóriába! Görgess a honlap tetejére és válaszd ki a megfelelő menüpontot!

 

Termékkínálatunkban találhatsz olyan tálkákat is, melyekhez hozzácsomagoltuk a villát, ezáltal higiénikus módon tudod azokat a vásárlóidat is kiszolgálni, akik útközben kívánják elfogyasztani ételeidet. Továbbá ajánljuk ezeket a termékeket szabadtéri rendezvényeken, street food vendéglátóhelyeken történő kiszolgáláshoz. 

 

Édesítsd meg a vásárlóid életét

 

Édesipari termékek, sós és édes sütemények szállításához kínálunk optimális megoldást, önzáródó dobozaink segítségével. Semmi sem kiábrándítóbb, mint amikor az édességre vágyó vásárlónak a csomagolásból kell kiskanállal kimernie az összetört süteményét. Előzd meg a kiszállítás során előforduló gikszereket, válaszd ki a terméked számára leginkább megfelelő méretű műanyag dobozt, így biztosíthatod, hogy vevőidhez törésmentesen érkezzenek meg süteményeid. 

 

Cégünk működésének több, mint tíz éve alatt arra törekedtünk, hogy vásárlóink tökéletesen elégedettek legyenek a gyors és pontos teljesítések által, így napjainkban a megrendelések kiszállítását Budapest területén saját gépkocsival oldjuk meg, az ország többi részében pedig megbízható futárszolgálat segíti munkákat. Rendelj tőlünk te is!