Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Csomagolópapír, zsírpapír

Ha az ételt a legegyszerűbb módon is be lehet csomagolni, akkor csomagoljuk be úgy! Persze közben a stílusról ne mondjunk le! Kínálatunkban vonzó grafikával ellátott zsírpapírt, csomaglópapírt és tálcapapírt is találsz, de ha nyomatlan csomagolópapírra vagy egyedi zsírpapír gyártóra van szükséged, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot! Egyszerűség, stílus és környezetbarát felfogás. Ezt a hármat biztosan megkapod csomagolópapírjainktól.


A csomagolópapírok azok egyszerűség miatt talán a legrégebben velünk lévő csomagolási mód, ha egyszer használatos ételcsomagolásról van szó. Nem volt az olyan rég, amikor a sült gesztenyét újságpapírba csomagolva kaptuk a piacon. Ennek a nosztalgiának a része az újságpapír mintás sorozatunk, mely higiénikus körülmények között próbálja a régi időket megidézni. Az általunk forgalmazott csomagolópapírok természetesen alkalmasak élelmiszerrel közvetlenül való érintkezésre (food contact), ráadásul az újságpapíros sorozatunk a belső felén laminálva van, így zsírállósága megfelelő olyan körülmények között is, ha a papírt gyros csomagolásként, hamburger csomagolásként kerül felhasználásra, esetleg hamburger tálcánkkal kombinálva használod fel úgy, hogy a salátát vagy az öntetet közvetlenül a zsírpapíron szolgálod fel a vendégednek. Kínálatunkban megtalálhatók tovább a valódi, gyártástechnológiájukat és összetételüket tekintve is retronak számító fóliás húscsomagoló papír, mely egy papírívre kasírozott nylon fólia kasírozást jelent, vagy a kalappapír, amivel a cukrászatokban selyempapír néven is találkozhatunk. Kínálatunk részét képezi a pergamenpótló papírnak is hívott termék, mely a klasszikus zsírpapírt jelenti.