Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Szívószálak, keverők lebomló anyagból

A szívószálak jellemző alapanyaga napjainkban a papír és a biomassza. Ezek a szívószálak mindenképp környezetbarát terméknek tekinthetők, mivel az alapanyag nem tartalmaznak műanyagot, így könnyen lebomlanak. Átmérőjét tekintve vastag (8mm) és vékony papírszívószál (7mm) is elérhető, ugyanakkor változatos színekben léteznek: fehér szívószál, natúr szívószál, fekete szívószál, csíkos szívószál. Vevőink igényének megfelelően kínálatunkban csomagolt szívószál is szerepel. A fa keverőpálcáink FSC minősítéssel rendelkeznek. A terméket kávékeverő, teakeverő és italkeverő hosszúságban is megrendelheted. Nézd meg termékeinket, ha szívószálra vagy keverőpálcára van szükséged!

10termék110

A szívószálak területén a papír szívószál az uralkodó. Az alapanyag több hasznos, környezetbarát tulajdonsággal is rendelkezik. A megújuló alapanyag miatt termelése nem meríti ki a szűkös készleteket, lebomló mivolta miatt a papírból készült szívószál nem szennyezi a környezetet, könnyen komposztálható. A másik népszerű anyag a biomassza, mely valójában növényi kötőanyagok és ipari mellékárukból származó faforgács. Míg a papírszívószál esetében pépesedés észlelhető, ha tartósan folyadékba marad a szívószál, addig a biomassza szívószál esetében ez nem áll fent. A szívószál teljesen vízálló és ahogy a papírszívószálról, úgy a biomassza szívószálról is elmondható, hogy műanyag mentes. A keverőpálcák esetében a fa keverőpálca lett az egyeduralkodó. A termék FSC minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gyártáshoz felhasznált bambusz garantáltan olyan erdészetekből származik, ahol ügyelnek a fenntartható és felelős gazdálkodásra. A terméket kávékeverő (110mm), teakeverő (140mm), italkeverő (190mm) hosszúságban forgalmazzuk.