Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Pizzadoboz

Az elviteles pizza ma már elképzelhetetlen a lapos, kartonból készült pizzadoboz, pizzásdoboz nélkül. Pizzarendeléskor a doboz az, amit az éhes ügyfél elsőként a kezébe fog, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ez az első benyomás. Amikor a vevő megpillantja az étterem logóját és nevét, annak erős márkaépítő hatása van: ha a benne lévő étel ízletes, legközelebb is ez a név fog beugrani neki, ha pizzára vágyik. 

 

Az esztétika mellett pedig a tartósság és a stabilitás is fontos, hiszen a pizzának épségben ki kell bírnia a hosszabb-rövidebb utazást. Termékeink e szempontnak is megfelelnek, bizonyosodj meg róla magad!

 

Szempontok a pizzadoboz, pizzásdoboz rendeléséhez

 

Nézzük, mire kell figyelned a megrendeléskor!

 

  • Anyag

 

Pizzásdoboz esetében az anyag kérdésével nem kell különösen foglalkoznunk. Nagyjából a teljes piacon ugyanaz a hullámkarton van jelen, mint amit mi is kínálunk. Létezik eggyel vastagabb változat is, de az nem nyújt annyival nagyobb stabilitást, mint amennyivel magasabb áron szerezhető be. 

 

  • Méret

 

A mérettel kapcsolatban is döntést kell hozni, méghozzá az étterem által kínált pizzák nagysága alapján. Ha több méretben is sütitek a pizzát, akkor természetesen ennek a felhasznált kartondoboz, papírcsomagolás méretében is tükröződnie kell. Vagyis legalább kettő-, de inkább háromféle méretű dobozt is érdemes lehet rendelni. 

 

  • Forma

 

A formáról is érdemes ejteni néhány szót. A klasszikus forma a négyszögletes, de nálunk lecsapott sarkú, vagyis hatszögletű pizzadobozt, pizzásdobozt is rendelhetsz! Hogy mi a különbség? A hatszögletű doboz stabilabb az alakjából adódóan, viszont pár másodperccel tovább tart meghajtogatni. De ami a legnagyobb előnye, hogy nálunk a nagyobb stabilitáshoz kedvezőbb ár tartozik. Így bátran rendelheted ezt a formát is!

 

  • Szín

 

Ami a színt illeti, a legolcsóbb változat a kívül-belül barna pizzadoboz, pizzásdoboz. Ha viszont hajlandó vagy kicsit többet áldozni a csomagolásra, akkor válaszd a kívül fehér, belül barna változatot! A fehér színen sokkal jobban kiugranak a logók és a feliratok, vagyis feltűnőbben meg tudod jelenteni a cégedet népszerűsítő grafikai elemeket. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a barna szín nem tehető tetszetőssé egy igényes logóval, sőt, ha a természetességet szeretnéd képviselni, akkor még jobb választás is lehet. Rajtad múlik, melyik koncepció áll hozzád közelebb!

 

Kérj egyedi logózást!

 

Sehol nincs akkora szerepe az egyedi logózásnak, mint a pizzásdobozok esetében. A hatalmas sima felület szinte kínálja magát, hogy valamilyen egyedi grafika és logó kerüljön rá!

 

Mi erre is lehetőséget nyújtunk. Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk, hogy mit szeretnél látni a pizzásdobozon. 

 

Általában azt ajánljuk, hogy legyen egy hangsúlyos, egyedi logód, ez legyen a középpont. Emellett különféle információkat feltüntethetsz, például a honlapod címét, az étterem telefonszámát, címét, esetleg nyitvatartását. Hosszabb szövegeket, például étlapot nem érdemes a dobozra nyomtatni, inkább külön szórólapon jobb megjeleníteni, amelyet a pizzához mellékelhetsz.

 

Ha elkészültél a grafikai elemekkel, akkor csak el kell küldened számunkra, és mi pontos árajánlatot adunk a megrendelni kívánt darabszám közlése után.

 

Amennyiben nem szeretnél áldozni az egyedi megjelenésre, még akkor is többféle grafika közül választhatsz nálunk. 

 

Egy biztos, mi teret adunk elképzeléseidnek, legyen szó akár a méretről, akár az egyedi megjelenésről. Rendelj tőlünk logózott pizzadobozt, hogy minél többen rendeljenek tőled pizzát!