Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Blog
indepack
2015.06.10 14:20

Papírpoharak - melyik méret mire alkalmas?

Papírpoharak - melyik méret mire alkalmas?

Ha most indítja kávázóját, talán segítségére lehet az alábbi néhány információ a kávéfajták és a pohár űrméretek viszonyáról.

1dl (4oz): Ha presszókávét főz vagy épp ristrettonak vagy lungonak keres papírpoharat, akkor ez a jó választás. A hazai piacon kisebb űrmérettel nem találkozni, de mérete még ebben a kivitelben a leginkább kezelhető vendégei számára.

1,8dl (7oz): általában automata kávékhoz elterjedt űrméret. Az adagolása miatt azonban inkább a műanyag megfelelője elterjedt. Az automaták általában a papírpohár szájméretét nem tudják befogadni. Alkalmas lehet doppiohoz és americanohoz és moccacinohoz is.

2dl (8oz): a legkedveltebb cappuccinos papírpohár méret. Mivel hazánkban ez a legelterjedtebb, legismertebb kávé, így ez a leggyakrabban keresett papírpoharunk is.

3dl (10-12oz): Latte Machiato és Cafe Latte hivatalos papírpohár mérete.

4dl (16oz): Nagyon tejes kávénak:) ..vagy ahol más is kerül a kávéba, mint a jegeskávé esetében.

És ha elvinné a vendége: minden poharunk rendelhető tetővel is.

Papírpohár logózás: minden termékünket logózzuk, kisebb mennyiségben 1-2 színnel, nagyobb mennyiségben akár teljes paláston ofszet technológiával (4+0)