Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Blog
indepack
2015.06.01 14:20

Egyedi pizza doboz

Egyedi pizza doboz

A pizza dobozok ma már túlmutatnak korábbi funkciójukon. A csomagolás nem csak az ételt védi és segíti a szállítást, de márkaépítő hatása is van. Talán ezért látjuk mi is azt, hogy a pizzériák nagyobb része keres bennünket olcsó és egyedi pizza doboz megvalósítására vonatkozó tervekkel.

A pizza dobozok alapanyagukat tekintve hullámkartonból készülnek, cégünknél ezen belül is az "E" hullám az egyeduralkodó. Nagyrészt ebből a típusú alapanyagból készülnek egyébként a pizzadobozok az egész piacot vizsgálva. Az alapanyaggal tehát nem kell foglalkoznia és általában nem is javasoljuk, hogy ennél erősebb anyagból a pizza doboz gyártást. Egy szinttel feljebb ugyan erősebb a doboz, de ez számottevően megmutatkozik az árban is.

Mi az amivel inkább döntéshelyzetbe kerül egy pizza doboz gyártónál?

A forma: két irányt határozhat meg. Kérheti a pizzás dobozát csapott sarokkal, ami hatszög pizza dobozt jelent, vagy kérheti a hagyományosabbnak mondott négyszög dobozt. A hatszög doboz stabilabb a plusz élek miatt, ám tapasztalataink szerint 3 másodperccel tovább tart a hajtogatás. Amiért még érdemes ezt választania, attól függetlenül, hogy emiatt a 3 másodperc miatt a szakácsa a négyszög dobozt fogja javasolni Önnek? Az ára. Ugyan a csapott sarkú pizzásdoboz több alapanyagból készül, cégünknél a gyártás technológiájából adódóan mégis olcsóbb. Nem, nem rosszabb a minőség, egyszerűen úgy hozta az élet, hogy a csapott sarkú dobozokat olyan stanc szerszámmal készítjük, ahol egy vágás 3 doboz elkészültét jelenti.

És ha már a pizza doboz árnál tartottunk. Ha az ár a fontos, akkor válasszon kívül belül barna dobozt! Ha a költségvetés többet enged, akkor kívül fehéret! A logó a fehér dobozon kontrasztosabb, de drágább is.

Egyedi logózás szempontjából egyik alapszín sem jelent nehézséget.

Nem beszéltünk még a méretektől. Cégünknél a következő méretek elérhetőek: 22-24-26-28-30-32-36-42-45-52-60-70 cm

És ha a fentiek közül már mindent kiválasztott, akkor nincs más dolga, mint elküldeni nekünk grafikáját, illetve azon információkat, melyeket a pizza dobozok on látni szeretne. Telefonszám, e-mail, web, face.. Nem szoktuk javasolni a teljes étlap elhelyezését a pizzadoboz on, mivel ez nem jelent újabb információt vendégeinek.

Amire szükségünk van: vektoros grafika, pdf-be mentve, illetve a nyomás pantone színkódja. Mindezekből díjmentesen készítünk látványtervet Önnek.

És ha elkészült a pizza doboz? Országosan megszervezzük kiszállítást. Az egyedi pizza doboz Budapest en ingyen jut el üzletébe, az ország további településére futárszolgálatot tudunk igénybe venni.