Szívószálak, keverők lebomló anyagból

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A szívószálak jellemző alapanyaga napjainkban a papír és a biomassza. Ezek a szívószálak mindenképp környezetbarát terméknek tekinthetők, mivel az alapanyag nem tartalmaznak műanyagot, így könnyen lebomlanak. Átmérőjét tekintve vastag (8mm) és vékony papírszívószál (7mm) is elérhető, ugyanakkor változatos színekben léteznek: fehér szívószál, natúr szívószál, fekete szívószál, csíkos szívószál. Vevőink igényének megfelelően kínálatunkban csomagolt szívószál is szerepel.
A fa keverőpálcáink FSC minősítéssel rendelkeznek. A terméket kávékeverő, teakeverő és italkeverő hosszúságban is megrendelheted. Nézd meg termékeinket, ha szívószálra vagy keverőpálcára van szükséged!


10termék110

A szívószálak területén a papír szívószál az uralkodó. Az alapanyag több hasznos, környezetbarát tulajdonsággal is rendelkezik. A megújuló alapanyag miatt termelése nem meríti ki a szűkös készleteket, lebomló mivolta miatt a papírból készült szívószál nem szennyezi a környezetet, könnyen komposztálható. A másik népszerű anyag a biomassza, mely valójában növényi kötőanyagok és ipari mellékárukból származó faforgács. Míg a papírszívószál esetében pépesedés észlelhető, ha tartósan folyadékba marad a szívószál, addig a biomassza szívószál esetében ez nem áll fent. A szívószál teljesen vízálló és ahogy a papírszívószálról, úgy a biomassza szívószálról is elmondható, hogy műanyag mentes. A keverőpálcák esetében a fa keverőpálca lett az egyeduralkodó. A termék FSC minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gyártáshoz felhasznált bambusz garantáltan olyan erdészetekből származik, ahol ügyelnek a fenntartható és felelős gazdálkodásra. A terméket kávékeverő (110mm), teakeverő (140mm), italkeverő (190mm) hosszúságban forgalmazzuk.