Pékárus tasakok, éltalpas papírzacskó

Papírtasak és éltalpas papírzacskó

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Te is szereted a frissen sült kenyér illatát és a ropogós kenyérhéjat? A papírtasak és éltalpas papírzacskó ideális csomagolás a pékáruk frissen tartására. Amikor megsül a péksütemény, akkor a legfinomabb. A papírtasakba csomagolt friss pékáru a műanyagtasakkal ellentétben nem fog beizzadni, nem fog megpuhulni, hanem megtartja friss és ropogós állagát. A papírtasak ráadásul környezettudatos választás is.

 

Termékkínálatunkban többféle méretű és színű zacskót találsz, nézd át a Pékárus tasakok, éltalpas papírzacskó kategóriát, és tedd kosaradba a portfóliódhoz passzoló zacskókat!


 

Miért jó választás a papírzacskó?

 

Bár a műanyag zacskó meggátolja a pékáru kiszáradását azáltal, hogy a zacskón belül tartja a nedvességet, de éppen ezért a bennrekedt nedvesség miatt a pékáru külseje átnedvesedik, és a termék megpuhul. Válassz inkább környezettudatos papírcsomagolást!

 

A műanyag zacskóba zárt sütemény hamar elveszti friss hatását, ráadásul, ha a még meleg terméket a zacskóval lezárják, akkor a pára a zacskó falára is kicsapódik, így egy vizes, nedves közegbe kerül az áru. Ennek azonban nem csak élvezeti értéket rontó hatása van, hanem a pékáru minőségét is csökkenti, ráadásul egészségügyi kockázatai is vannak, mivel ebben a nedves közegben a penészgombák gyorsan szaporodni kezdenek.

 

A papírzacskó ezzel ellentétben szellőzik, ezért a keletkező pára szabadon távozhat, ám mégis védi a péksüteményt, kenyeret a kiszáradástól. Papírtasakban a kenyér sokkal tovább marad friss, a külseje tovább marad ropogós.

 

Papírtasak és éltalpas papírzacskó a pékségek legfontosabb csomagolóeszköze

 

Amennyiben pékséget üzemeltetsz, vagy olyan üzleted van, ahol pékárut is forgalmazol, és rekeszekben kapod a termékeket, esetleg a fagyasztott péksüteményt te magad sütöd ki és értékesíted, akkor a papírtasak és az éltalpas papírzacskó ideális megoldás lesz a termékek csomagolására.

 

Tegyél ki többféle méretű és formájú tasakot annak érdekében, hogy a vevő a péksütinek a megfelelőt tudja kiválasztani. A higiénia érdekében a pékáruk mellé tegyél ki fogót, ezzel megakadályozhatod, hogy a vevő kezéről szennyező anyagok jussanak a termékekre.

 

Ha előre becsomagolod a kenyereket, akkor olyan zacskót válassz, aminek az egyik oldala átlátszó, így a vevő be tudja azonosítani a zacskóban található terméket.

 

Papírtasak és papírzacskó választékunk

 

A fehér sütőipari papírzacskó 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg és 2 kg pékáru csomagolására alkalmas, fehér színe miatt kiválóan logózható. Tehetsz bele kenyeret, péksüteményt, pogácsát, szendvicset vagy cukrászkészítményeket. Barna színben is meg tudod vásárolni 0,5 kg, 1 kg és 1,5 kg befogadására alkalmas méretekben.

 

Pizzaszelet, péksütemény, apró darabos cukrásztermék csomagolására ajánljuk a talpas papírtasakokat, melyeket fehér és barna színben, 12x24+2x5 cm, 14x32+2x6 cm, 16x38+2x5 cm, 19x38+2x6 cm-es méretekben, a 20x37+2x7 cm-es változatot pedig barna/kraft színben tudod megvenni.

 

Ablakos papírtasakjaink közül a 16x25+2x6 cm-es tasakot raktárról szállítjuk, a többi méretet rendelésre készítjük. Lehetőség van a bagett, franciakenyér csomagolására alkalmas vékony, hosszú tasak, illetve többféle méretű ablakos tasak rendelésére is. 

 

Az éltalpas grilltasak kétrétegű, zsírálló, csirkét ábrázoló nyomattal készült. Ideális grillcsirke vagy egyéb zsíros termék csomagolására is. 

 

A papír csomagolóeszközök használata minden szempontból megfelelő, környezettudatos választás, hiszen alkalmazásával ideális csomagolás tudsz nyújtani a vásárlók részére. Tedd a kosárba és rendeld meg őket!