Papírtálca, papírtálcák

Papírtálca, papírtálcák

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A hagyományos papírtálca, papírtálcák továbbra is fontos szerepet töltenek be a gasztronómia tálalási, csomagolási szekciójában. Népszerűségük és megkerülhetetlenségük onnan ered, hogy számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amely által a felhasználási területük nagyon széles. Legyen szó a cukrásziparról, a street foodról, gyorséttermekről, büfékről vagy rendezvényekről, mindenhol találkozhatunk velük.

 

Kínálatunkban többféle formájú és méretű papírtálcát találsz, nézd át a Papírtálca, papírtálcák kategóriát és válogass!


17termék
 

A papír előnyei

 

Napjainkban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a környezetvédelem. Aggasztó híreket hallunk a globális felmelegedésről, a környezetszennyezésről, Földünk pusztulásáról. Éppen ezért egyre hangsúlyosabban kell odafigyelnünk egyéni szinten is arra, hogy lehetőség szerint ahol csak lehet, környezetbarát termékeket használjunk, ezzel is óvva környezetünket.

 

A papír 100%-ban természetes, könnyen lebomló, szelektíven gyűjthető, újrahasznosítható anyag. Emiatt az ebből készült termékek a használat után eldobva sem szennyezik környezetet, hanem lebomlanak és visszakerülnek a körforgásba. Amennyiben tehát papírtermékeket használsz, akkor te is hozzájárulsz a környezetvédelemhez. A papírtálca számtalan területen használható, nagyon praktikus papírtermék, öko csomagolás.

 

Alkalmazási területek

 

A papírtálca, papírtálcák alkalmazási területe nagyon széles, hiszen bárhol használhatók, ahol az étel elfogyasztásra kerül, illetve zsírpapírral, cukrászpapírral kiegészítve kiváló elviteles lehetőséget kínálnak.

 

Felhasználhatók tehát büfékben, street food helyeken, cukrászdákban, gyorséttermekben. Tehetsz rájuk sült krumplit, rántott hagymakarikát, rántott falatkákat, minifánkot, fánkot, sült halat, pizzaszeletet, palacsintát, gofrit, sült kukoricát, savanyúságot, kenyeret, illetve bármilyen süteményt, tortaszeletet vagy teljes tortát is.

 

Mint láthatod, a papírtálcák felhasználási lehetőségei végtelenek, szinte bármilyen darabos étel tálalására tökéletesen megfelelnek. A vendég használat után egyszerűen eldobhatja, és ezzel még a környezetet sem szennyezi.

 

Papírtálca, papírtálcák a kínálatunkban

 

A téglalap alakú papírtálca ideális sütemények csomagolására. Ötféle méretben tudod megvásárolni: kicsi, közepes, nagy, extra és óriás. A tálcák fehér színűek, oldalai lekerekítettek. Süteményen kívül bármi mást is csomagolhatsz, kínálhatsz rajta.

 

A palacsintás papírtálca keskenyebb kivitelű és hosszabb. Mérete 11,5x22 cm, és kétféle anyagvastagságban kínáljuk, vásárolhatsz belőle extra vastagságút is.

 

Alakját tekintve még keskenyebb és hosszabb a halas és melegszendvicses tálca, amely 14x33 cm, így kényelmesen elfér rajta a sült hal és a bagettből készült melegszendvics.

 

A sült krumpli tálalására ajánljuk ovál krumplis papírtálcánkat, melyet kétféle méretben kínálunk a kis adag és a nagy adag sült krumpli részére.

 

A kör papírtálca elsősorban cukrászdák részére ideális csomagolás, mivel a torták alá helyezve azok könnyen mozgathatóak és nem sérülnek meg. Ötféle méretben árusítjuk, a zsúrtortától kezdve a 24 szeletes tortákig, 15 cm, 19 cm, 23 cm, 28 cm, 34 cm méretűek, a tálcák széle csipkemintás.

 

Pizzatálcáink háromszög alakúak, az oldaluk felhajtott, hogy a pizzaszelet ne csússzon ki belőle. A kicsi papírtálcát a 20-45 cm átmérőjű pizzához, a nagy papírtálcát pedig a 45-60 cm átmérőjű pizzához ajánljuk.

 

A webshopunkban található többféle papírtálca közül vásárolj többféle méretet, hiszen így tudod a legjobban tálalni, csomagolni a termékedet. Rendelj mindig megfelelő mennyiségű tálcát, hogy a kiszolgálásod zavartalan legyen!