Öntetes és savanyúságos tálkák

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A főételes edények mellé szükség van különböző kiegészítő tálakra is, hiszen a főfogásokhoz tartozhat többféle szósz, mártás, öntet vagy kiegészítheti saláta, savanyúság.

 

Nagyon népszerűek és az utóbbi években egyre jobban terjednek a főételek mellé adott különféle szószok, öntetek, melyek a vendégek kulináris élvezetet növelik. Sokan saját receptjük szerint készítik el egyedi termékeiket, és féltve őrzik a titkos összetevőket. Ezen kívül továbbra is hozzátartozik az étkezéshez a savanyúság is, mely a nehezebb, fűszeresebb húsok fogyasztását teszi még élvezetesebbé. Ehhez szükségesek az öntetes és savanyúságos tálkák. Tekintsd meg Öntetes és savanyúságos tálkák kínálatunkat!
11termék 111

Az öntetes és savanyúságos tálkák funkciói

 

Legyen szó a klasszikus öntetekről vagy egyedi, csak az általatok kikísérletezett szószról, nálunk megtalálod azt az edényt, amelyben ínycsiklandóan tudod ezt kínálni a vendégeknek. 

 

Az öntetek nagyon fontos szerepet játszanak az ételek fogyasztásánál. Egy selymes, lágy szósz a legfűszeresebb ételt is megszelídíti, míg egy izgalmas, csípős a legegyszerűbbet is képes izgalmassá tenni.

 

Egy megfelelő étel-szósz párosítás kiemelheti az ízeket, és növelheti a vendégek elégedettségét. Sokan túlléptek már a klasszikus ketchup-majonéz-mustár hármason, és friss vagy szárított zöldfűszerekkel, fokhagymával, balzsamecettel, joghurttal, kefirrel és egyéb izgalmas alapanyagokkal készítik el saját mártásaikat. Nagyon fontos a szószok színe, illata, állaga, és az, hogy ne nyomják el a főétel ízét, hanem kiegészítsék, kiemeljék azt. 

 

Használj hagyományos receptúra szerinti öntetet, szószt, vagy kísérletezz ki saját ízeket: az öntetes tálkáinkban bátran kínálhatod vendégeidnek.

 

Dobozok lebomló műanyagból is!

 

Az öntetes és savanyúságos tálkák már lebomló műanyagból is megvásárolhatók! Mi is törekszünk arra, hogy környezetünk terhelését a lehető legkisebbre csökkentsük, ezért ajánlunk lebomló és komposztálható termékeket az eldobható műanyag dobozokon belül.

 

Szószos tálainkból választhatsz olyat, ami lebomló műanyagból készült, ezzel környezetünk műanyagterhelését is csökkenthetjük. A PLA egy olyan hőre lágyuló műanyag, amelyet magas keményítőtartalmú növényekből állítanak elő, például kukoricából, búzából, rizsből, és biológiai úton lebomlik. Ezzel óvja környezetünket és csökkenti a Föld terhelését.

 

A lebomló műanyagból készült szószos tálak 60 ml-es és 90 ml-es változatban kaphatóak, a tető szintén lebomló műanyagból vásárolható meg hozzá.

 

Környezettudatossági szempontok

 

Ha nem a lebomló termékünket választod, akkor is környezettudatos vagy, mivel minden szószos tálunk újrahasznosítható műanyagból készült! 

 

Öntetes tálkánk 50 ml-es és 80 ml-es változatban kaphatók, átlátszó vagy víztiszta színben. A tetők közül egy különlegességet is találsz, a virágszirmos tető vidámmá teszi vendégeid napját.

 

Öntetes tálkák fekete színben is

 

Szószos tálkáink között is megtalálhatod a méltán népszerű fekete színű termékeinket. Exkluzív, menő, vagány kinézet: ha ezt a modern irányvonalat képviseled, akkor válaszd ezt a terméket! Természetesen ehhez is vásárolhatsz tetőt. A fekete szószos tálat 50 ml-es és 80 ml-es változatban találhatod meg a webshopunkban. 

 

Szószos tálainkat használhatod mindenféle hidegétel csomagolásához, kínálásához, kóstoltatáshoz. Térfogata lehetővé teszi azt, hogy gazdaságos mennyiséggel szolgáld ki a vendéget. 

 

Amennyiben éttermet, büfét üzemeltetsz, vagy rendezvényeken vagy food truck szolgáltató, akkor válaszd szószos tálkáinkat az ételek elcsomagolásához, tárolásához, kínálásához! Nézz szét webshopunkban, találd meg a neked megfelelő terméket és rendeld meg most!