Mosogatható és törhetetlen poharak

Mosogatható és törhetetlen poharak

 

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. Bár az eldobható poharak nagyon praktikusak, de vannak olyan rendezvények, ahol ennél magasabb esztétikai követelménynek kell megfelelni. Azokon a rendezvényeken jelent tökéletes megoldást a mosogatható és törhetetlen poharak széles választéka, ahol igényes terítés, kiszolgálás, termékhasználat szükséges, de bármi oknál fogva az üvegpohár használata nem lehetséges, vagy ahol a poharak többszöri felhasználása a cél.

 

Ebben a kategóriában többféle poharat találhatsz attól függően, mit szeretnél beletölteni. Nézz szét a Mosogatható és törhetetlen poharak kategóriában, és válaszd ki azokat, amelyekre vállalkozásodnak szüksége van!Mi jellemzi a polikarbonátból készült poharakat?

 

A polikarbonátból készült poharak teljes mértékben felveszik a versenyt az üvegpoharakkal, hiszen víztiszta a faluk, többféle pohárformában megvásárolhatóak, strapabíróak, mosogathatóak, éppen ezért többször használhatóak.

 

Ezeken a pozitív tulajdonságokon kívül az üvegpohárral szemben számos előnnyel is rendelkeznek, hiszen nagyon biztonságosak, mert az üveggel ellentétben leeséskor nem törnek el. Ezen előnyös tulajdonságaik miatt lettek kiváló alternatívái az üvegpohárnak olyan helyeken, ahol fontos, hogy ne történhessen baleset a szilánkok miatt. Több más poharunkhoz hasonlóan ezek is környezetbarát termékek.

 

Hol használatosak a mosogatható és törhetetlen poharak?

 

A koktélos, boros, long drink víztiszta polikarbonátból készült poharakat elsősorban olyan rendezvényekre ajánljuk, ahol az üvegpohár használata nem tanácsos. Medencés bulik, nagyobb hétvégi partik esetében jobb választás a törhetetlen pohár, hiszen ez garantálja azt, hogy nem fog üvegszilánk jutni a vízbe, valamint a fergeteges hangulat következtében nem fog balesetet okozni egy-egy eltört pohár.

 

Az üvegpohár könnyen eltörik, ezután alaposan takarítani kell, hiszen egy apró szilánk is kellemetlen sérülést tud okozni. A törhetetlen pohár használatával ez a folyamat megelőzhető, nem kell takarítani, hiszen nem fog eltörni, de mégis ugyanazt az érzést nyújtja, és többször is elmosogatható.

 

Az újrapohár a fesztiválok legjobb választása. Nem képez hulladékot, hiszen használat után visszaváltható, egyedileg logózható, és amennyiben nem váltják vissza a vendégek, akkor sem fogják kidobni, hiszen otthon is remekül használható. Az újrapohár használatával csökkenthető a fesztivál ökológiai lábnyoma, mert a műanyag szemét mennyisége alacsony lesz.

 

Milyen választékot találsz nálunk?

 

Las Vegas long drink poharunk víztiszta polikarbonátból készült, 250 ml-es. Bármilyen italnál használható, legyen szó koktélról vagy üdítőről. Dionysos boros poharunk kiválóan használható borkóstolókon, borfesztiválokon, víztiszta, törhetetlen üveg hatású, és több százszor felszolgálható. A prémium polikarbonát pohár 5 dl-es űrtartalmú, teljesen átlátszó, igényes, bármilyen ital tölthető bele, például limonádé, gyümölcslé, koktél, vagy egyéb alkoholos italok.

 

Az újrapoharainkat, melyeket mosogatható fesztiválpohárként is ismerhetsz, 3 dl, 4 dl és 5 dl-es méretben tudod megvásárolni. Ezeket a poharakat kérésedre maximum négyszínes grafikával logózni is tudjuk. A poharakba bármilyen italt tudsz tölteni, alkalmas sör, fröccs, koktél, limonádé, üdítő, gyümölcslé felszolgálására. Használat után akár több százszor is elmosogatható, ezért az egyszer megvásárolt pohár szinte korlátlan alkalommal visszakerülhet a vendégekhez.

 

Érdemes többféle pohárformában is beszerezned ezt a terméket. Tedd a kosárba azokat a mosogatható és törhetetlen poharakat, amelyet használni szeretnél, és válassz mellé egyedi logózást is, hogy kitűnj a tömegből!