Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Mosogatható és törhetetlen poharak

Bizonyos rendezvények és helyszínek nem teszik lehetővé, hogy azokon üvegpohárban történjen az italok felszolgálása. Ilyen esetekben jönnek jól a polikarbonát poharak, melyek nem csak hogy mosogathatók, de normál felhasználás mellett törhetetlenek is. Ha betétdíjas rendszerben gondolkodsz, akkor újrapohár jelentheti a megoldást. Ezen termékek szintén mosogathatók, többször használhatók és az újrapohár esetében egyszerűen kivitelezhető azok nagy felületen történő nyomtatása körszitás technológiával.

6termék16

A polikarbonát poharak minden tekintetben felveszik a versenyt az üvegpohár társaikkal. Mosogathatók, 100 fölötti alkalommal újra felhasználhatók, szükség esetén tamponos technológiával egyedileg logózhatók. Polikarbonát söröspohár és polikarbonát borospohár és polikarbonát koktélos pohár is megtalálható kínálatunkban. Az újrapoharak (melyek alapanyagukat és formavilágukat tekintve megegyeznek a repohárral), a fesztiválok tették kedvenccé. A repohár szó, hazai védjegy így az általunk forgalmazott pohár esetében nem használhatjuk ezt a megnevezést, ám a pohár mind anyagában, mind paramétereiben, felhasználásában szinte tökéletesen megegyezik a repohárral. Az általunk forgalmazott újrapoharakat 3dl üdítős újrapohár, 4dl-es söröspohár és fél literes sörös korsó méretben tudod megrendelni. A poharak könnyen logózhatók és így egyszerűen válhatnak egyedi újrapohárrá. Ha egyedi újrapohár gyártatásában gondolkodsz, ne habozz ajánlatot és korábbi munkáinkból akár referenciát kérni tőlünk!