Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Cukornád tányérok és tálca

Ebben a kategóriában a hideg- és meleg ételek tálalásához egyaránt alkalmas, fenntartható forrásból származó, biológiailag lebomló cukornádból készült tálcákat és papírtányérokat találsz. A termékek kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos műanyagból készült termékek helyett, mivel környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, de ez nem megy a megbízhatóság, a stabilitás és a széles körű felhasználhatóság rovására. 

 

Mint minden termékcsoportunk esetében, itt is széles méretválasztékban és többféle formában kínáljuk a cukornád tálcákat és tányérokat vásárlóink számára. Nézz körül, és válaszd a legmegfelelőbbet!

Mit kell tudni a cukornádpépről?

 

A cukornádpép nem más, mint a cukornádszárak feldolgozása során keletkező cukoripari melléktermék. Ez korábban hulladékként végezte, de aztán rájöttek, hogy tisztítást követően tökéletesen alkalmas tányérok, poharak és dobozok készítésére. Egy szál cukornádból akár 50 tányér is készülhet! 

 

A cukornádból készült termékek akár 90 nap alatt lebomlanak a házi komposztban, mégis ellenállnak a nedvességnek, a hőnek és a hidegnek. Ráadásul nem csak azért számítanak környezetbarát megoldásnak, mert hamar komposztálódnak, hanem azért is, mert jól újrahasznosíthatók: némi tisztítást és darálást követően biomasszává alakíthatók, és újabb termékek készíthetők belőlük. Ipari komposztálással pedig értékes tápanyag nyerhető általuk, ami visszajuttatható a természetbe.

 

Ha ezekből a környezetbarát, ökologikus papírtermékekből rendelsz, megnyugodhatsz, hogy te is tettél valamit bolygónk jövőjéért!

 

Lássuk is, milyen választék áll a rendelkezésedre papírtálakból és -tányérokból az Indepacknál!

 

A cukornád tálcák és papírtányérok jellemzői

 

Cukornádból készült tálcáink kétféle méretben kaphatók: 3 személyes, illetve 10 személyes méretek közül választhatsz, de bármelyikre is voksolsz, közös bennük, hogy könnyűek és stabilak. Kiválóan alkalmasak hideg- és melegtálak készítésére is, mivel jól bírják a hőt és a hűtést egyaránt.

 

Minden papírtányérunk környezetbarát cukornádból készült. Változatos méretekben és formákban kaphatók, így kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő darabot. 

 

Tányérjaink rendkívül erősek és masszívak, ellenállnak a hidegnek és a melegnek is. Így nem számít, hogy hidegkonyhai fogásokat vagy frissensülteket, netán szószosabb, meleg ételeket kínálsz vendégeidnek, mi mindenre nyújtunk megoldást!

 

Különleges tányérok cukornádból 

 

Klasszikus kerek alakú tányérjainkkal biztosan nem lőhetsz mellé, hiszen ezek az örök klasszikusok, ha vendéglátásról van szó. Amennyiben többféle ételt kínálsz egy tányéron, és azokat ízük vagy eltérő állaguk miatt el szeretnéd határolni egymástól, akkor figyelmedbe ajánljuk különleges, belül három részre osztott termékünket. A három rekeszbe egymástól elkülönülve adagolhatod például a főételt, a köretet és a salátát.

 

Izgalmas formát kaptak a négyszögletű papírtányérok, amelyek itthon még kicsit formabontónak számítanak. A 16 cm-es legkisebb változat kínálótálként, snackes tálkaként állja meg legjobban a helyét, nagyobb változatai főétel vagy köret tálalásához is bevethetők.

 

Ezen öko termékeink környezetbarát tulajdonságaik mellett olyan jól ellenállnak a melegnek és a nedvességnek, hogy mélytányér formában is kínáljuk őket. A komposztálható levesestál akár 700 ml-es változatban is elérhető, ha környezettudatosabb megoldásra vágysz a hagyományos gulyásos tál helyett.

 

Tégy egy fontos lépést a környezettudatosság felé, válassz a 100%-ban környezetbarát cukornád tálcák és tányérok közül!